Haberler

Mezarlık süslenince ölen çocuğun kendilerine ait olmadığını anladılar

Güncelleme:

Almanya'da yaşayan Kazankıran ailesi, 5 aylık bebeklerinin yataktan düşmesi sonucu hastaneye gitti ancak burada bebeklerinin ölüm haberini aldı. 24 gün sonra cenazesini teslim aldıkları bebeğin mezarının başkaları tarafından süslendiğini fark eden aile, DNA testi yaptırarak bebeğin kendilerinden olmadığını ortaya çıkardı.

Kahramanmaraş'tan Almanya'ya çalışmak için giden Kazankıran ailesi, orada dünyaya gelen ve henüz 5 aylıkken ölen bebeğin kendilerinin olmadığını öğrendi. Aile yetkililerden yardım istedi.

Kahramanmaraş'ta yaşayan İbrahim (64) ile eşi Hanım Kazankıran (56) çifti, 1991'de çalışmak için Almanya'ya gitti. Çiftin 25 Ağustos 1992'de Almanya'da dünyaya gelen "Alişir" adını verdikleri bebekleri, 5 aylıkken yatağından düştü. Çift, çocuklarını Luckes Kranheus Hastanesi'ne götürdü.

MEZARI SÜSLENİNCE ŞÜPHELENDİ

Sabah'ın haberine göre 3 gün bebeğinin yanında kalan anne Hanım Kazankıran, diğer çocuklarını kontrol etmek için hastaneden ayrıldı. Ertesi gün hastaneye gelen anne, bebeğinin beyin kanaması sonucu ameliyata alındığını öğrendi. Bir süre sonra çocuklarının öldüğü bilgisini alan aileye, bebeklerinin cenazesi 24 gün sonra teslim edildi.

Mezarlık süslenince ölen çocuğun kendilerine ait olmadığını anladılar

Bebeklerini defneden aile, normal hayatına döndü. Ancak Hanım Kazankıran, bebeğin mezarının kendileri dışında birinin süslemesi üzerine şüphelenmeye başladı. Kazankıran konu üzerine şunları söyledi:

"Defin sonrası bebeğimin mezarının süslendiğini gördüm. Uzun zaman bu durum devam etti. Bu durumdan şüphelendim. Ardından yasal işlem başlattık. Yapılan DNA testi sonrası mezardaki çocuk bizim çocuğumuz çıkmadı. Bana yardım etsinler ben bir anneyim. Ölüyse diriyse nerede yaşıyorsa bana yardım etsinler."

6 YILLIK HUKUK MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Eşi ve kendisinin 4 kez DNA testine girdiğini ancak bebeğin kendilerinden olmadığını söyleyen baba İbrahim Kazankıran ise 6 yıldır hukuk mücadelesi verdiklerini ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kahramanmaraş Almanya Haberler

500

Yorumlar (12)

AYŞE:

KİM SÜSLÜYORSA ÇOCUĞUN YERİNİ BİLİYOR. ÇOCUĞU ALMIŞ YERİNE ÖLÜ DOĞAN ÇOCUĞU VERMİŞ. AYRICA AİLEYİ TAKİP ETMİŞKİ MEZARIN YERİNİDE BİLİYOR GİDİYOR ZİYARET EDİYOR.

47
1
yanıtYanıtla
IronMan:

Allah sabır versin , zor bir durum.

48
0
yanıtYanıtla
ahmet:

bu hayattaki en büyük alçaklık, bunun telafisi yok. bu işi yapanların tek cezası olmalı o da idam

23
1
yanıtYanıtla
Makine:

Tuhaf bir haber. . .

8
0
yanıtYanıtla
karadeniz:

vallaha haberden bir şey anlamış değilim bebeği değiştiren veya çalan neden kendini belli etsin gidip mezarı süslesin

5
0
yanıtYanıtla
Nuri:

Normal birader anlamaman karadeniz yazmışsın adına ne bekliyon ki

yanıt0
yanıt1
kime gore:

cok basit oraya kendi olen cocugu gomuldu sag olani da kendisi aldi dolaysiyla kendi oz bebegini ziyaret edoyor. . .

1
1
yanıtYanıtla
mahmut köln den:

almanyada 10 bin cocuk kayip son 5 yil icinde DÜNYA SAGIR VE SESIZ BU TÜRKIYEDE OLSA SAVAS CIKAR FAKAT ALMANYA OLUNCA HER SEY SUSUYORLAR !!!!!!!!

1
0
yanıtYanıtla
Turk:

Yapacağı şu:günlük gizlenip izleyeceksin camera kayit yapacaksin delil icin ve kimin susledigini bulacaksın,ardından gibi dava acacaksin valance kişi bebekleri değiştirdi diye dna testi isteyeceksin ardından hastaneye ve hırsıza tazminat davasında açacaksın.hem çocuğunu hem tazminatını alacaksın insallah

0
0
yanıtYanıtla
mericey:

Allah kimseyi evladıyla sınamasın. . . amin

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title