Haberler

Metruk binaya giren çocuklar, tavana asılı cansız beden buldu

Güncelleme:

Elazığ'da 2 katlı metruk binaya topları kaçtığı için giren çocuklar, elleri bağlı tavana asılı şekilde cansız bedenle karşılaştı. Çocukların durumu anlattığı aileleri, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Şahsın intihar etmiş olabileceği üzerinde durulduğu öğrenildi.

Elazığ'da 2 katlı metruk binaya topları kaçtığı için giren çocuklar, erkek cansız bedeni ile karşılaştı.

Olay, merkeze bağlı Mustafapaşa Mahallesi Varlık Sokak'ta 2 katlı metruk evde meydana geldi. Sokakta futbol oynayan çocukların topu 2 katlı binaya kaçtı.

TAVANA ASILI ŞEKİLDE CESETLE KARŞILAŞTILAR

Topu almak için eve giren çocuklar, elleri bağlı tavana asılı şekilde cansız bedenle karşılaştı. Çocukların durumu anlattığı aileleri, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İNTİHAR ETMİŞ OLABİLECEĞİ İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, henüz kimliği belirlemeyen şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ceset, cenaze aracı ile otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Şahsın intihar etmiş olabileceği üzerinde durulduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafapaşa Futbol Elazığ Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (29)

dalgamı geçiyorsunuz:

Elleri bağlı birisi nasıl intihar edecek?

22
1
yanıtYanıtla
Buket aydın:

Saçma durum elleri bağlı tavana asılmış ceset var ortada biri aşmış zaten intihar düşünülmesi sacma

yanıt9
yanıt0
Fırat:

Baskasi yapmis olsa elleri bagli sekilde birakmazdi.. Ayrica kendisi ipe mudahale etmemesi icin ellerini agzi yardimiyla baglamis olabilir.. bu mumkun

yanıt1
yanıt1
DİYARBEKİR Lİ ŞEHİT YASİN BÖRÜNÜN YAKINI:

Ben de aynı düşüncedeyim yahu ben bu haberleri mi anlayamıyorum yoksa yanlış mı haber yapıyorlar. Elleri bağlı erkek cesedi ile karşılaşıyorlar ve adam intihar etmiş. ''''''Elleri bağlı adam kendisini nasıl asar''''''?Birileri buna cevap versin. Demek ki adam önce kendini asıp sonra ellerini bağlamış veya ellerini bağlamış sonra intihar etmiş. Allah yardımcısı olsun. Öbür tarafta suali kolay olsun!

yanıt0
yanıt0
onur:

intihar eden adam nasıl ellerini bağlıyor

16
1
yanıtYanıtla
Arif:

Eğer elleri bağlı yazıp polis de intihar şüphesi diyorsa, biraz düşünüldüğünde dişlerinin yardımıyla ellerini önden sıkı olmaksızın bağlayabilmek mümkündür. Tabi bu da bir yetenek meselesi. Ama ani refleksle kendini kurtarmaya çalışmamak için kendince böyle bir yöntem seçmiş olabilir. Eğer öyleyse demek ki intiharı kesin olarak kafasına takmış ve son anda vazgeçmek olmasın demiş. Allah taksiratını affetsin.

yanıt0
yanıt0
Okur:

Elleri bağlı ama intihat nekadar saçma

15
0
yanıtYanıtla
Cem:

Bu işin içinde bir itnelik var elleri bağlı olacak intihar edecek hiç inandırıcı değil

14
1
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

ben ellerimi tek başıma bağlayamıyorum hacı ya. ölmeden bana da öğretseydi keşke

12
2
yanıtYanıtla
İstanbullu:

Elleri Bağlı Amma Velâkin İntihar İhtimali Üstünde Duruluyor Muamma

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title