Haberler

Meryem Uzerli, "Gecenin Kraliçesi" Olamadı

Güncelleme:

Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan Gecenin Kraliçesi dün akşam yayınlandı. Dizinin ilk bölümü sosyal medyada olay yaratsa da reytinglerde 9. olabildi.

3 sezon aradan sonra Meryem Uzerli'nin ekrana döndüğü ilk dizi olan Gecenin Kraliçesi ilk bölümü ile dün akşam izleyiciyle buluştu. Yapılan yorumlarda ağırlıklı olarak Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Funda Eryiğit ve Uğur Polat'ın performansları izleyiciden geçer not aldı.

Star Tv'nin iddialı dizisi salı akşamları zirveyi kimseye kaptırmayan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', hatırı sayılı bir hayran kitlesi olan Aşk Yeniden ve O Ses Türkiye gibi yapımlar arasında ise beklenenileni veremedi.

İşte Salı akşamının reytingleri;

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Total'de 8,93 ile birinci olduğu akşamda Gecenin Kraliçesi 3,91 reytingle ancak 9. olabildi. Diz AB kategorisinde de beklenen patlamayı yapamadı. 3,39 reytingle bu kategoride de 8. sırada yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meryem Uzerli Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ:

atv de meryem çakırbeyli varken STARdaki meryem uzerliyi kim takar

1
0
yanıtYanıtla
bence:

Gecenin Kraliçesini dün gece izledim.ve doyamayıp tekrarını da izledim.bence fransa karadeniz istanbul manzaraları olsun müzeyyen senarın sesi olsun herşeyiyle güzel aşk kokan bir dizi :) bu kızın oyunculuğunu da beğenirim ama esas öne çıkan karakter Murat Yıldırım.dizi reyting kurbanı olmazsa bu adam sayesinde olmaz.meryem bile sönük kalmış yanında.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title