Haberler

Mersin'e sokulmak istenilen bir kamyon köpek, geri gönderildi

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinden kamyona yüklenen ve Mersin'de muhtelif bölgelerde bırakılmak amacıyla yola çıkarılan 70 köpek, hem jandarma ekiplerinin hem de Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin çabaları ile geri gönderildi.

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ CEVAP VERMEDİ

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Alanya'da barınaktan yüklenen köpek dolu araç, 5 Aralık günü saat 23.50 sıralarında gelen ihbar üzerine jandarma ekiplerince Aydıncık-Gülnar yolu Eskiyörük Mahallesi civarında durduruldu. Kontrolü yapılan kamyonun kasasında cinsleri tespit edilemeyen 70 köpeğe rastlandı ve köpeklerin kimlik kartı ile küpeleri bulunmadığından hayvanlar muhafaza altına alındı. Araç sürücüsü, jandarma ekiplerinin köpekleri nereye götürdüğüne ilişkin sorularına cevap veremedi.

GERİ GÖNDERİLDİLER

Jandarma ekiplerinin durumu ilk olarak Anamur Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkililerine bildirmesi üzerine görevliler, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ulaştı. Büyükşehir ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Aydıncık İlçe Müdürlüğü'nün olaya el atmasının ardından Alanya Belediyesi ile görüşüldü ve yaptıklarının yasal olmadığı, bir suç işledikleri ifade edildi. Bunun üzerine köpekler tekrar Alanya'ya geri gönderildi.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, yasaya göre hayvanların başka bir ile nakli için menşe şahadetnamesi gerektiğini belirterek, söz konusu 70 köpekle ilgili hiçbir belge bulunmadığı için geri gönderildiklerini bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Alanya Mersin Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500

Yorumlar (30)

YAZIK YAA:

Ya kıyamam nede mazum mazum bakıyolar öyle icim acıdı aç susuz yollara düşürülmüş hiçmi ALLAH korkunuz yok be insanlık nasıl bu hadteye geldi inanılır gibi degil yazıklar olsunn

30
0
yanıtYanıtla
HAYVANLARI SEVEN Y:

Öyle bir bakıyorlarki içler acısı. . . . bu sadık hayvanlara verilen değerleri bir daha insan oğlu kanıtlamış oluyor. . . . kendi canlarını hiçe sayıp binlerce insanları depremlerde kurtaran bugün olsa genede kurtarır ama biz insanlar genede bu hayvanların iyiliklerine verdiğimiz karşılık bakın aç susuz tıkmışlar bir kamyona. çok yazık . .

26
0
yanıtYanıtla
AYHAN OĞUZ:

Göndereninde götüreninde ALLAH belalarını versin. Neden yasal işlem yapılmıyorki anlamış değilim. Şu yasayı hala çıkarmadılar sayın vekillerimiz yazıklar olsun sizlere ALDIĞINIZ PARALAR zehir zıkkım olsun.

25
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

insanlık bitmiş böyle hayvan gönderilir mi ne su ne yemek yazıklar olsun zalimlerin hasmı Allahtır

23
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Kesip satacakladir.

22
0
yanıtYanıtla
HAYVANLARI SEVEN Y:

Düşünmesi bile çok kötü. .

yanıt3
yanıt0
rok:

çin e gönderiliyodu

13
4
yanıtYanıtla
MECHUL ASKER:

Aynen çine satiyorlar limana bakin kesin çine giden bir gemi var.

yanıt3
yanıt0
ASABİ:

İNSAN NÜFUSU AŞIRI DERECEDE ARTTI DÜNYADAKİ KAYNAKLAR İNSANLARIN AŞIRI TÜKETİMİNDEN DOLAYI KURUYOR BİR ZAMAN GELECEK İDARECİLER DÜNYADA YALNIZ SEÇİLMİŞ İNSANLARA HAYAT HAKKI TANIYACAK YAŞLILARIN DURUMUNU SÖYLEMEYE DİLİM VARMIYOR.

15
1
yanıtYanıtla
ısparta lı:

çin e satalım para girsin memlekete.

6
9
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title