Haberler

Meral Akşener: Eşim İstanbul'da akbille gezer

Güncelleme:

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Türkiye'deki ekonomik duruma değinerek "Eşim İstanbul'da akbille gezer, İşi İzmit'tedir, oraya da trenle gider" dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fox TV'den İsmail Küçükkaya'ya konuk oldu. Türkiye'de fiyatların yüksekliğine değinen Akşener, eşinin akbille gezdiğini işine de trenle gittiğini söyledi.

Meral Akşener, FOX TV'de yayınlanan Çalar Saat programında gazeteci İsmail Küçükkaya'nın sorularını cevapladı.

"AÇ KALIRSINIZ AÇ"

Çiftçilerin sorununa değinen Akşener şunları söyledi:

"Ekilmeyen biçilmeyen toplanmayan ürünün yer aldığı tarlaya teşvik vermek yerine, mazota, mazota bağlı elektriğe, gübreye ve ilaca destek vermek gerekir. Tarım çok stratejik bir alandır. Aç kalırsınız aç. 24 Haziran seçimlerine Iğdır'a gitmişti. İki büyükbaş sürü gördüm. Hiç küçükbaş sürü görmedim. Bomboş araziler, yonca bile yoktu. Iğdır'ın içinde çok güzel kayısı bahçeleri var ama toplanmamış. Kayısı bahçeleri bakılmamış. Orada bir meyvesuyu tesisi kurulsa o kayısı toplanır. Hem içe hem dışa satma imkanı olur. Böylelikle oradakilere de iş sağlarsınız. Ağrı'da ne hayvan ne de ekilmiş arazi gördüm. Türkiye'nin parası var satın alıyor. Dış politika farklı bir şey. Aç kalacağız. Bekayla ilgilidir tarım."

"EŞİM İSTANBUL'DA AKBİLLE GEZER"

Pazardaki fiyat yüksekliğinden konuşan Akşener, şöyle devam etti:

"Ben Üsküdar'da ikamet ediyorum. Eskiden kendim giderdim markete, şimdi eşim gidiyor. Çok yoğun olduğum için. Benim eşim İstanbul'da akbille gezer. İşi Kocaeli'de. Oraya da otobüs ya da trenle gider. Biz ona göre yaşayan bir aileyiz. O marketlerde 140 liraya alınan şeyler, şimdi 200 liranın üstünde. Biz evde 2 kişiyiz. Müthiş bir pahalılık var. Evimizin orada kurulan pazardan sebze-meyve alırız. Enginar pahalı olduğu için vatandaş almıyor. Vatandaş ne yiyecek ne içecek."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İsmail Küçükkaya Meral Akşener İYİ Parti Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title