Haberler

Talihsiz kadın, mazgal kapağındaki kırık nedeniyle bacağından oluyordu

Güncelleme:

İzmir'de yolda yürürken sağ bacağı kırık mazgal kapağının içine giren talihsiz kadın, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Çevredekiler tarafından acı çığlıkları duyulan kadının bacağında kırık tespit edildi.

İzmir'in Balçova ilçesinde Ceyda Arslan'ın sağ bacağı, mazgal kapağının kırık bölümünden içeri girdi. Yapılan çalışmayla sıkıştığı yerden kurtarılan Arslan'ın sağ bacağının kırıldığı tespit edildi.

SAĞ BACAĞI KIRILDI

Balçova ilçesinde 7 Ağustos'ta meydana gelen olayda, aracından indikten sonra yürümek için adım atan Ceyda Arslan'ın sağ bacağı, mazgal kapağının kırık bölümünden içeri girdi. Arslan'ın dizine kadar mangalın içine giren bacağı, sıkıştı. Arslan'ın çığlıklarını duyan çevredekiler, yardıma koştu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan çalışmayla Ceyda Arslan'ın bacağı, sıkıştığı yerden kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan Arslan'ın bacağının kırıldığı belirlendi. Bacağı alçıya alınan Arslan, tedavisinin ardından taburcu edildi.

BELEDİYENİN İHMALİ Mİ VAR?

Avukat Anıl Ersoy, konuyla ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğuna dikkat çekerek, "5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 14'üncü maddesi uyarınca belediyelerin görev ve sorumlulukları kapsamında su ve kanalizasyon gibi kentsel alt yapıyı, kent ve vatandaş için çevre ve çevre sağlığını koruyucu şekilde tümüyle yerine getirmeli. Bu hükme aykırılık olması halinde belediye aleyhine hem yetkililer adına idari yaptırım, hem de vatandaş için gördüğü zararın tazmin edilmesi doğar" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balçova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

ERTUĞRUL:

bacakları güzelmiş bu izmirli yavrunun

5
13
yanıtYanıtla
Hoca:

Kadın çok açık giyinmiş.

3
10
yanıtYanıtla
telefon:

kafalar sağda solda eli işte gözü oynaşta önüne bakan yok ki bence iyi olmuş yola bakmaları için sebep olmuş. . .

2
8
yanıtYanıtla
...25:

E madem yola bakmadan yürümenin sucu kapağı da takmasinlar düşenin sucu gözleri kör mü ?degil mi

yanıt0
yanıt1
bobo izmir şubesi:

kesin telefonla oynuyordur önüne bakmadan giderse olacağı o, o mazgalın kapağı açıkta olabilirdi, bir kedi yavrusunada basabilirdi yada başka birşey, hemen tunç başkana saldırmayın o bu şehre nice heykeller kazandırdı nice etkinlikler düzenledi aç susuz halka

2
7
yanıtYanıtla
FERHAT:

Aziz Kocaoğlu az da olsa çalışıyordu . . Tunç Soyer sanki izmir in başkanı değil . . dünya umrunda değil adamın. . .

4
4
yanıtYanıtla
sayer:

boş konuşma para babamın evinden gelmiyor öncekilerin pisliğini temizliyorum. . .

yanıt3
yanıt0
DAVACI:

BEN OLSAM BELEDİYEYE DAVA AÇARDIM, İHMAL VAR SONUÇTA

7
1
yanıtYanıtla
ssr:

arkadaşlar bu tip olaylar her partili belediyede oluyor. birbirinizi eleştirmeden herkes halk için çalışsın.

6
1
yanıtYanıtla
yandashaber.com:

devlet bize bakmıyırbelediye karalama kampanyası tüm hızıyla sürüyor.

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title