Haberler

Matso Başkanı Boztaş;

“Sosyal Güvenlik Haftası” dolayısıyla Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Manavgat Şube Müdürü Ali Duru Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş’ı makamında ziyaret etti.

"Sosyal Güvenlik Haftası" dolayısıyla Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Manavgat Şube Müdürü Ali Duru Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette kurum hakkında Başkan Boztaş'a bilgiler veren Müdür Duru 16-22 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle ilçede bulunan çeşitli kurum, kuruluş ve işverenleri ziyaret ederek fikir alış verişlerinde bulunduklarını söyledi. SGK olarak işverenlerin ve SGK'lıların sorunlarını nasıl yerinde çözeriz bunun çaba içerisinde olduklarını kaydeden Duru, "Vatandaşın sıkıntısını kendi sıkıntımız olarak görüyor ve çözüm yollarını araştırıyoruz" dedi. Vizyon ve misyonları gereği vatandaşa yerinde hizmet vererek hizmet kalitesini yükseltmek için çalıştıklarını kaydeden Duru, "Vatandaşın sıkıntısını kendi sıkıntımız olarak görüyor ve çözüm yollarını araştırıyoruz. Paydaşlarımızdan gördüğümüz MATSO ile özellikle üyelerine yönelik çalışmalarda fikir alışverişinde bulunuyoruz" dedi. Duru, kurum olarak günde yaklaşık bin kişiye gişe hizmeti verdiklerini sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Boztaş, Sosyal Güvenliğin toplum açısından çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Boztaş, ülkelerin refah ve kalkınmışlık seviyeleri tespitinde sosyal güvenliğin de kriterler arasında yer aldığını kaydetti. SGK'nın Oda üyeleri ve çalışanlarını açısından önemli olduğunu ifade eden Boztaş, SGK Manavgat Şubesinin başarılı çalışmaları nedeniyle Oda üyelerinden çok olumlu tepkiler aldıklarını sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Ahmet Boztaş Manavgat Ali Duru Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title