Haberler

'Manken Kaprisinden Bıktım'

Manken Oyuncu Meral Kaplan, 'Dizilerde Kötü Kadını Oynayamam' Dedi.

MANKEN OYUNCU MERAL KAPLAN, 'DİZİLERDE KÖTÜ KADINI OYNAYAMAM' DEDİ.

Özel oyunculuk dersi aldığını söyleyen Kaplan, artık mankenlikten uzaklaşmak istediğini söyledi. 'Oyunculuktan büyük zevk alıyorum' diyen Kaplan şöyle konuştu:

DEDEKTİF ROLÜ İSTİYOR

'Artık, mankenlik yapmak istemiyorum. Manken kızların kaprislerinden bıktım usandım. Mesleğimizi iyice ayağa düşürdüler. Zaten bu iş kalıcı bir meslek değil. 5-6 yıl sonra podyumda kimse benim yüzüme bakmaz. Şarkı söyleyip albüm çıkartmak da bana göre değil. Geleceğimi oyunculukta görüyorum. Ancak oyunculukta da kötü rolleri kabul etmiyorum. Ben kötü kadın olamam. Halkın gözünde kötü bir imajın üstümde kalmasını kaldıracak yaşta değilim. Ayrıca aptal sarışın rollerini de istemiyorum. Öyle bir sürü teklif geliyor, reddediyorum. Kaliteli, bana yakışan, ruhumu verebileceğim roller daha sıcak geliyor. En büyük arzum, polisiye bir dizide kahraman bayan dedektif rolünü oynamak. O kadar çok teklif geliyor ki bakarsınız öyle bir senaryo da geliverir. Hele kadroda Haluk Bilginer varsa, hiç düşünmeden kabul ederim.'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title