Haberler

Manisasporlu Futbolculardan Çocuklara Ziyaret

Güncelleme:

Manisaspor'da, takım kaptanı Volkan Babacan ile futbolcular, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi öğrencilerini ziyaret etti.

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'da, takım kaptanı Volkan Babacan ile futbolculardan Barbaros Barut, Bülent Cevahir ve İhsan Poyraz, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi (ÇOGEM) öğrencilerini ziyaret etti.

Futbolculara bilgi veren Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Yılmaz, yetiştirme yurtlarında kalan çocukları, sosyolojik ve psikolojik gelişimlerini olumlu yönde desteklemek ve ders başarılarını artırmak için ev ortamına taşıdıklarını söyledi.

Manisa genelinde 14, merkezde ise 7 çocuk evi bulunduğunu kaydeden Yılmaz, "Manisasporlu futbolcularımızı burada ağırlamaktan mutluluk duyduk. Çocuklarımızın sosyal gelişimine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Çocuk evleri öğrencilerinin 19 Mayıs Stadı tribünlerinde yer alıp, Manisaspor'u desteklediğini bildiklerini ifade eden Volkan Babacan ise "Bu ziyaret, bir nevi iadeiziyaret oldu. Öğrenci arkadaşlarımızın gelişimi yönündeki her desteği vermeye hazırız. Onları, maçlarımızda devamlı görmeyi istiyoruz" diye konuştu.

Ziyarette öğrenciler, futbolcularla sohbet edip fotoğraf çektirdiler. Futbolcular da öğrencilere, Manisaspor atkısı hediye etti. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Volkan Babacan Barbaros Barut Aydın Yılmaz Manisaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title