Haberler

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Levent Devrim Dönemi

SPOR Toto 3'üncü Ligi 2'nci Grup'ta 2'nci yarıya 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetimi, teknik Direktör İsmail Yalçın'la yolları ayırdı, takımın başına Levent Devrim'i getirdi.

SPOR Toto 3'üncü Ligi 2'nci Grup'ta 2'nci yarıya 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetimi, teknik Direktör İsmail Yalçın'la yolları ayırdı, takımın başına Levent Devrim'i getirdi.

Tecrübeli teknik adam, Halil Onultmak Tesisleri'nde bugün düzenlenen törende 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Törene Başkan Mehmet Güzgülü, Genel Koordinatör Alparslan Ustamehmetoğlu, Başkan Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Profesyonel Şube Sorumlusu Ersoy Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Memiş ile Haşim Elmalı katıldı.

Daha önce Dardanelspor, İzmirspor, İnegölspor, Yozgatspor, Erciyespor, Tavşanlı Linyitspor ve Orduspor'da görev yapan Devrim'in deneyimli bir isim olduğunu dile getiren Başkan Güzgülü, "Levent hocamız ve ekibine başarılar diliyorum. Kısa zamanda takımımızı hedeflediğimiz noktalara taşıyacağına inanıyorum" dedi.

İmza töreni sonrası oyuncularla yaptığı kısa toplantının ardından ilk antrenmanına çıkan Devrim, "Kaliteli bir kadroya sahibiz. Bu iyi ekibi güzel sonuçlar alarak daha yukarılara taşımaya çalışacağız" diye konuştu.

SON GÜNDE 3 TAKVİYE

Manisa Büyükşehir Belediyespor, ara transfer döneminin son gününde kadrosunu 3 futbolcuyla takviye etti. Yeşil beyazlılar, Elazığspor'dan 32 yaşındaki forvet Ümit Tütünci, Bugsaşspor'dan 26 yaşındaki sol bek Uğur Aktaş ve Şanlıurfaspor'dan 20 yaşındaki sağ bek Mehmet Rızvan Yıldız ile sözleşme imzaladı.

- Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Levent Devrim Ersoy Arslan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title