Haberler

Manga, Sevenlerini Forum Mersin'de Coşturdu

Güncelleme:

Forum AVM nin düzenlediği proje kapsamında Mersin'de sahne alan MaNga, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Forum Alışveriş Merkezleri tarafından hayata geçirilen 'İşte Şimdi Sahne Senin' projesi kapsamında Mersin'de sahne alan MaNga, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde proje kapsamında bölge birincisi olan Ömer Küçük de MaNga grubu ile birlikte şarkı söyledi.

Forum Mersin Alışveriş Merkezi otoparkında gerçekleşen konseri yüzlerce kişi izledi. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan MaNga, gece boyunca söylediği şarkılarla sevenlerine unutulmaz dakikalar yaşattı. Sevenleri de MaNga'ya şarkılarında sık sık eşlik ederken, proje kapsamında MaNga ile sahne alan Ömer Küçük de tam not aldı.

Konser öncesi projeyle ilgili basın toplantısı düzenleyen Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Telli, Forum Alışveriş Merkezleri'ne gelen misafirlere sadece alışveriş için imkan sunmakla kalmayıp, keyifli günler geçirebilecekleri yaşam alanı oluşturmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Bu proje de bunun göstergesi olarak sizlerle buluşuyor. Projeye MaNga ve İskender Paydaş gibi Türkiye'nin en yetenekli müzisyenleriyle yola çıkarken ki amacımız Türkiye'nin dört bir yanında sezini duyurma ihtiyacı hisseden ama bir türlü buna fırsat bulamayan gizli kalmış yetenekleri ortaya çıkartmaktı. Bu noktada MaNga grubunun enerjisi çok önemli. Onlar da yarışma kökenli bir grup olmaları nedeniyle bu havaya atmosfere çok alışıklar" dedi.

MaNga'nın projeye çok güzel bir enerji kattığını belirten Telli, "Proje yaz boyunca birçok Forum AVM'yi dolaştı ve dolaşmaya devam edecek. Burası yedinci ayağı. Bundan sonra İstanbul'da finalini yapacağız. Birçok Forum AVM'de yetenekli sesler AVM bünyesinde kurulan özel stüdyolarda herkesin aşina olduğu türden şarkılardan birini seçerek performans sergilediler ve kayıtları alındı. İskender Paydaş belirli kriterlerle bu kayıtlardan her ilden bir birinci seçti" şeklinde konuştu.

"BU PROJENİN BİR PARÇASI OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ"

MaNga Grubu'ndan Özgür Can Öney ise bu projenin bir parçası olmaktan çok mutlu olduklarının altını çizerek, "Çünkü Anadolu'nun çeşitli yerlerinde kendi sesini duyuramayan birçok yetenek var. Çoğu insanın prova yapacak stüdyosu yok. Bu yeteneklere böyle bir ortam yaratılması gerçekten çok güzel. Bölge birincisiyle sahnemizi paylaşacağız. Bunun da çok gerçek ve samimi bir ödül olduğunu düşünüyoruz. Çünkü binlerce kişinin arasında bizimle beraber sahnede olmak hakikaten şevk verici, özendirici bir ödül diye düşünüyoruz. Her ilden 400-500 kişinin üzerinde katılımlar oldu. Bu da gerçekten sevindirici. Demek ki insanlara bu fırsat verildiğinde bir şekilde kendilerini göstermek için medeni cesareti göstermekten çekinmediğini gösteriyor. Temel olarak bugün de Ömer'le birlikteyiz" dedi.

Yarışmada birinci olan Ömer Küçük de Forum Mersin'e teşekkür ederek, "Mersin Üniversitesi'ni kazandım ve kayıt işlemlerim için geldim. İnternette gezinirken Forum Mersin'in sayfasını gördüm ve beğendim. Bu yarışmadan haberdar oldum. Mersin gibi büyük bir şehirde MaNga'yla tanışmak zordu ama şansımı denemek istedim. Beni dinleyip seçen kişi ve kişilere teşekkür ediyorum. Umarım hayal ettiğim yerlerde olabilirim. Bestelerim var. Bu besteleri iyi bir düzenlemeyle iyi yerlere getirebilmek istiyorum. Müzik adına başka bir boyuta erişebilmek istiyorum. MaNga Grubu sadece rock grubu değil. Ben de onlar gibi herkese hitap eden şarkılarım ve albümüm olsun istiyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Telli tarafından Ömer Küçük'e birincilik plaketi verildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

İskender Paydaş Ömer Küçük Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title