Haberler

Kan donduran görüntü! Vicdansız sürücü, yolda yatan köpeği böyle ezdi

Güncelleme:

Maltepe'deki Marmara Üniversitesi Hastanesi'nin bahçesinde otomobil ile geçen hastane çalışanı sürücü, yol ortasına uzanan köpeği ezdi. O anlar güvenlik kameralarıyla saniye saniye kaydedilirken, ezilen 'Max' adlı köpek öldü.

Maltepe'de bulunan Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bahçesinde 14 Mayıs Perşembe günü saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Çevredekiler tarafından "Max" adı verilen köpek, yol ortasına uzandığı sırada oradan geçen bir otomobil tarafından ezildi. Köpeği B.O isimli hastane çalışanın otomobiliyle geçtiği sırada fark etmeyerek ezdiği iddia edildi. Köpeğin ezilme anı güvenlik kameralarıyla kaydedildi.

SÜRÜCÜ, KÖPEĞİ EZDİKTEN SONRA YOLUNA DEVAM ETTİ

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, köpeğin yol ortasına uzandığı ve o sırada oradan geçen bir otomobilin üzerinden geçerek ezdiği, otomobilin sürücüsünün ise durmayarak yoluna devam ettiği görülüyor. Otomobil ile ezilen köpeğin öldüğü öğrenildi.

Kan donduran görüntü! Vicdansız sürücü, yolda yatan köpeği böyle ezdi

Kan donduran görüntü! Vicdansız sürücü, yolda yatan köpeği böyle ezdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Maltepe Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (32)

adınızı yazın:

şu hayvan hakları yasası meclisten geçmedi zevk için kedi köpek öldüren 306 lira ceza ödeyip kutuluyor kasti hayvan öldürene hapis cezası verilmeli

10
0
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Adam yalan söylüyo lüks arabası var görmesi gerek. Hayvanlardan daha aşğılık insanlarla aynı nefesi teneffus ediyoruz, bu adamı tutuklamanız gerek aksi taktirde adalet yerini bulamicak.

6
1
yanıtYanıtla
Üzütülü:

Bile isteye üstünde gecip ezdigin o Köpek senden Ahirette davaci olmayacakmi saniyorsun??Rabbim hayvanlar dünyada benim sessiz kullarim, onlara eziyet etmeyin buyuruyor. Aynı acıcı sende yaşarsın inşallah!!!!!!!

6
0
yanıtYanıtla
Tutuklanmalı:

Karaktersiz bu mahlukat hızlanıp bilerek ezdiği aşıkar, araba köpeğin üstünden geçerken havaya kalkıyor nasıl hayla birşey ezdiğini anlamadan yoluna devam ediyor ? Ülkemizde adalet varsa bu şahıs tutuklanıp hapise atılmalı.

6
0
yanıtYanıtla
Tarafsız Taraftar:

Yok bence... Hangi böyle pisliklerin yaptıkları yanlarına kâr kalmadı.. kaçı ceza aldı.. kaçı hapiste.. kaçı hâlâ aramızda dolaşıyor......!!!!!????

yanıt1
yanıt0
Gurbetci:

Sana yuce Allahim oyle bir aci tattirsinki, o kopekten daha cok canin yansin. Senin Allah belani versin! Bile bile bunu nasil yapabilirsin? Hicmi vicdan ahlak seref yok sende?

5
1
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Allah''tan dilerim ki , rüyalarına girsin vicdan azabından günlerce hatta aylarca uyku''ya hasret kal , yattığın yerde huzur görme inşallah.

6
0
yanıtYanıtla
DUYGU:

O cana kıydığın gibi kıysınlar sanada İNŞALLAH vicdansız pislik.

5
1
yanıtYanıtla
MERYEM:

NEDEN BU İNSANLLAR CEZALANDIRILMIYOR

5
0
yanıtYanıtla
meryem:

senin ve senin gibilerin ALLAH BELASINI VERSİN

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title