Haberler

Gardiyanlar, mahkumu döverek öldürdü! İnsanlıktan utandıran anların görüntüsü ortaya çıktı

Güncelleme:

Moskova yakınlarında bulunan bir cezaevinde hırsızlıktan dolayı tutuklu bulunan 35 yaşındaki Vazha Bochorishvili'nin gardiyanlar tarafından acımasızca dövülüp öldürüldüğü anlara ait görüntüler insan hakları aktivistleri tarafından ele geçirilip yayınlandı.

"DAHA HIZLI VURUN"

2017 yılına ait olan görüntülerde, bir düzine gardiyanın Vazha'nın etrafını sarıp copla gelişi güzel vurdukları görülüyor. Vazha'nın ise durmaları için yalvarırken gardiyanların amirinin "Daha hızlı vurun" dediği duyuluyor. Vazha, aldığı darbelerden kaçmak isterken hücrede bulunan masanın üzerine çıksa da acımasız darbeler sonrası kanlar içerisinde kalıyor. Bir süre sonra ise gardiyanların odadan ayrılmasıyla hücrede ölüme terk ediliyor.

İÇ ORGANLARINI ALMIŞLAR

Aşırı kan kaybeden Gürcistan asıllı Vazha, olay sonrası kaldırıldığı hastanede birkaç gün hayatını kaybetti. Mahkumun kardeşi, abisinin cenazesinin tüm iç organları alınmış bir şekilde kendilerine teslim edildiğini söyledi.

KUR'AN'IN YERE ATILMASI TEPKİ GÖSTERDİĞİ İÇİN DÖVÜLMÜŞ

Aynı cezaevinde gardiyanlar tarafından Vazha ile dövülen bir mahkum ise dayak olayının, gardiyanların cezaevinde yaptıkları arama sırasında dolabında bulunan Kur'an-ı Kerim'i yere fırlatmalarına tepki gösterdikleri için yaşandığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Moskova Mahkum Rusya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (54)

yanı:

yanı hak ettıgını almıs hırsızlıgın cezası bu olmalı ıste sonuna kadar destek . adamlar kısas kanunu bızden calmıs ya

26
86
yanıtYanıtla
ZİRVE:

Rus olsaydı öldürmezdiler, gürcü olduğu için öldürüldü

yanıt16
yanıt7
erol:

Benim anladığım gardiyanların atmasına mahkum tepki verdiğinden dövülmüş

yanıt18
yanıt7
Yorumcu:

dostum akrababa evliligimisin? Grizekaliii salakkk sen kimsinnn kimmm ALLAH misin sen adelet sanami kaldi gavur

yanıt1
yanıt2
tarık:

hırıszlıkla lakası ok kurana sahip çıkyığı için öldrüldü

yanıt6
yanıt1
YANI ye cevap:

Birgün senin zihniyetin için de birileri çıkar kısas uygular, Senin gibi cani ruhlu düşünenler yüzünden toplumda vahşilik artıyor, Kısasın ne olduğunu bilmeden ve muhtemelen ortamı kızıştırmak için bu tarz yorumlar yazıyorsunuz. Hasta

yanıt0
yanıt0
Misafir:

Hırsızlara yapılacak muamele bu olmalı ki bir daha insanların emeklerini tek bir günde çalmasınlar.

yanıt0
yanıt0
Vatandaş:

Allah CC belanızı versin

81
8
yanıtYanıtla
samet:

dışarda bi gardiyan öldürüldüğü zaman üzülmeyin. belkide içerdeki hesaplaşmayın yansımasıdır.

47
32
yanıtYanıtla
Gardiyan:

Samet, sen öldürülürsen de öyle diyelim. Türkiye''deki hiçbir hükümlü işkence görmüyor göremez. Sen ya da çevrenden birileri, birilerinin canını yakmış ki gardiyan düşmanı olmuşsun. . Yüreğin yetiyorsa düşüncelerini düşmanı olduğun gardiyanın yüzüne söyle burada algı yapma aslan parçası

yanıt24
yanıt16
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title