Haberler

YouTuber Reynmen'in Rekor Kıran 'Derdim Olsun' Şarkısının Klibinin, Çalıntı Olduğu İddia Edildi

Güncelleme:

YouTube'da 3 milyon 700 bin kişi tarafından takip edilen Reynmen olarak tanınan Yusuf Aktaş'ın, rekor üzerine rekor kıran 'Derdim Olsun' şarkısının klibinin çalıntı olduğu iddia edildi.

YouTube'da 3 milyon 700 bin kişi tarafından takip edilen Reynmen olarak tanınan Yusuf Aktaş'ın rekor üzerine rekor kıran 'Derdim Olsun' şarkısının klibinin çalıntı olduğu iddia edildi.

"ESİNLENME DEĞİL BU RESMEN ÇALINTI"

Ünlü YouTuber Reynmen'in 'Derdim Olsun' isimli şarkısı 24 saat dolmadan 6.3 milyon izlenme oranına ulaşmasıyla birlikte YouTubeTürkiye'nin "24 saat içerisinde en çok izlenme" rekorunu kırmıştı. "Derdim Olsun" şarkısının klibi Reynmen'in kanalına yüklendikten 6 saat sonrasında Aleyna Tilki'nin "Dipsiz Kuyum" şarkısıyla 2 ayda ulaştığı 650 bin beğeni rakamını geçmişti. Bir sosyal medya kullanıcısı ise Reynmen'in klibinin 2011 yapımı "Mahna Mahna Killer" kısa filiminden esinlendiğini iddia etti. Bu iddiaların ardından paylaşıma sessiz kalmayan bir sosyal medya kullanıcısı, "Esinlenme değil bu resmen çalıntı." yorumunu yaptı.

YouTuber Reynmen'in Rekor Kıran Derdim Olsun Şarkısının Klibinin Çalıntı Olduğu İddia Edildi

"KLİP VE ŞARKIMIN SİYASİ TARAFA MAL EDİLMESİNİ İSTEMİYORUM"

Klibinin Muhsin Yazıcoğlu'nun ölümüyle benzetilmesi hakkında da konuşan Reynmen, "Şarkının ya da klibin herhangi bir siyasi tarafa mal edilmesini istemiyorum. O yüzden Allah bilir diyerek geçelim." demişti.

YouTuber Reynmen'in Rekor Kıran Derdim Olsun Şarkısının Klibinin Çalıntı Olduğu İddia Edildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Reynmen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500

Yorumlar (74)

BINGILDAĞIM OLUŞMADI DAHA:

niye hırhızlık yapıyon la sonra trilyonları götürüp tırnaklarımla kazıdımda buralara tırmandım deyip yalan söylüyorsunuz şarkıda çalıntıdır kesin onunda kokusu çıkar

24
3
yanıtYanıtla
Gültekin:

bunu dinleyenlerde neden dinledigini bilmiyor

21
0
yanıtYanıtla
Sercan:

Aleyna dinleyen ergenler çocuğun açığını arıyo.önemli olan şarkı çalıntı olmasın.tatava yapmayı kesin

5
12
yanıtYanıtla
vatandaş:

ne hırsızlığı saçmalamayın o kadar içerik filim ve sahne varki şimdi en kral filmi bile araştırsan binlerce benzerlik bulursun

11
5
yanıtYanıtla
Kıskançlarrr )):

Ulan adam emek vermiş yapmış beğenilmiş bu neyin davası ya. . .

8
8
yanıtYanıtla
realite:

gözlerini ve kulaklarını bütün acı gerçeklere karşı kapatanlar bu rezalete de kapatacaktır durmak yok çalıntı klibi izlemeye devam:)

12
4
yanıtYanıtla
ali koc:

bu kekoyu da ünlü ettiler.

14
2
yanıtYanıtla
Meed:

Bu tipi kayık kim?

14
2
yanıtYanıtla
Rahime oktay:

Gercekten saçmalık ya busuru video birbirine benzio ve bu şarkı gerçekten şahane ve super efsane tek kelimeyle

4
11
yanıtYanıtla
Kürşad:

Gereksiz kişiler hep gündemde

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title