Haberler

Yeniyetme Kızların Aşkı!

Amerika'da Sıkı Bir Okuyucu Kitlesine Sahip Rachel Cohn ve David Levithan'ın Beraber Kaleme Aldığı 'Naomi And Ely's No Kiss List' Adlı Kitap, Fox Atomic Tarafından Beyazperdeye Uyarlanıyor.

AMERİKA'DA SIKI BİR OKUYUCU KİTLESİNE SAHİP RACHEL COHN VE DAVİD LEVİTHAN'IN BERABER KALEME ALDIĞI 'NAOMİ AND ELY'S NO KİSS LİST' ADLI KİTAP, FOX ATOMİC TARAFINDAN BEYAZPERDEYE UYARLANIYOR.

Başrolde ise 'Heroes'un seksi yıldızı Hayden Panettiere var.

Aslında bu uyarlama projesi tamamen Hayden için geliştiriliyor. Dünyada yaşıyla ters orantılı bir hayran kitlesine sahip Panettiere(19) sayesinde filmin gişe başarısı kesinleşmiş oluyor.

Gelelim filmin de, romanın da ilginç konusuna: Manhattan'ın özgür ilişkilerini anlatan kitap, Naomi ile en yakın arkadaşı eşcinsel Ely'nin dostluğunu anlatıyor. Birbirlerini ruh kardeşi ilan eden ikilinin ilişikisi, anne- babalarının sevgili olması nedeniyle de oldukça sağlam görünüyor. Ancak Ely'e aşık olan Naomi birgün sevdiği kızı erkek arkadaşıyla öpüşürken görünce aralarına kara kedi girer.

Daha önce 'Nick&Norah Infinite playlist'i de beraber yazan Rachel Cohn ve David Levithan ikilisi 'Naomi and Ely's No Kiss List'de Manhattan'ın özgür ilişkilerini işliyor.

Hayden'in yeniyetme 'ruh ikizini' ise kimin oynayacağı henüz açıklanmadı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title