Haberler

İlyas Salman, torununun adını neden değiştirdiklerini anlattı: Gezi ismini koyunca çok tehdit aldık

Güncelleme:

Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan İlyas Salman, torununa 'Gezi' adını koydukları için tehdit edildiklerini ve ismi değiştirmek zorunda kaldıklarını anlattı.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının bu haftaki konuğu başarılı sanatçı İlyas Salman oldu. MİT tarafından korunduğunu söyleyen oyuncu, torununun adını neden değiştirmek zorunda kaldıklarından bahsetti.

"ÖLÜM TEHDİDİ ALIYORUM, MİT'İN KORUMASI ALTINDAYIM"

Kalaycıoğlu'nun "Ölüm tehdidi alıyor musun?" sorusu üzerine konuşan İlyas Salman, "Birçok yerden alıyorum. Şu anda MİT'in koruması altındayım. 8-10 yıl önce evime gelerek 'bazı örgütlenmeler senin ölümüne karar vermiş durumdalar. Seni koruma altına alalım mı' dediler. Çağrı üzerine koruma sistemini kabul ettim. Telefonumda bir düğme var, şüpheli durumda basıyorum ve hemen polis geliyor. Ölümden korkmayan bir insan olur mu?" dedi.

Torununa koyduğu isim İlyas Salman'ın başına dert oldu! Aldığı tehditlerden sonra adını değiştirdiler

"TEHDİTLERDEN DOLAYI TORUNUMUN ADINI DEĞİŞTİRDİK"

Aldıkları tehditlerden sonra torununun adını değiştirmek zorunda kaldıklarını söyleyen Salman, sözlerine şöyle devam etti: "Baba olduktan sonra sivri taraflarım biraz törpülendi. İlk çocuğumu kucağıma aldığımda dünyaya bir varlık hediye ettiğimi düşündüm. Torun sahibi olmak çok farklı bir şey. Büyüklerimiz 'torun çok başka bir şey' dediklerinde atıyorsunuz, martaval bu der inanmazdım. Torunumun adını 'Gezi' koyduk ama gelen tehditlerden dolayı değiştirmek zorunda kaldık. Torunumun isminde korkuyorlardı. Daha sonra adını 'Efruz' koyduk. Efruz da Farsça ışıtan ve aydınlatan demek. Dünyada en çirkin kokan şey saklanan düşüncedir. Mezara götürülen düşüncenin de kimseye faydası yoktur."

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

İlyas Salman Haberler

500

Yorumlar (15)

Hakan Arslanoglu:

İlyas Salmanı zamanında Çiçek Abbas, Baker Bilo, Cumali, Sefil Bilo, Talihli Amele olarak sevmiştik. keşke öyle kalsaydı. şimdi seveninden çok nefret edeni var..

923
158
yanıtYanıtla
hikka:

gezi diye isim mi olur ?

702
100
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

senin ismin oluyorda o isim niye olmuyor

yanıt35
yanıt212
zırzop:

gezi yi değişip park koymamışlardır umarım çocugun ısmını

560
85
yanıtYanıtla
ercan mansur:

zamanında oğlumun ismi islami bir isim diye okula yazmamışlardı. 5 okul sırf ismi bir peygamber ismi diye. seni en iyi ben anlarım ilyas.

28
76
yanıtYanıtla
DİYAR BEKİR:

islami bir isimle isyani bir ismide eşit tutmanda seni zekasızlığının bir örneği

yanıt10
yanıt2
Okan Tunç:

herşey dozunda güzel ömür boyu o ismi taşıyacak olması hiç mi koyarken aklnıza gelmedi ki? hadi işin siyasi boyutunu geçtim artık aileler küçüklükten çocuklarıyla dalga geçilmeyecek lakap takılmayacak düzgün isimler bulmaya çalışıyor. gezi ne allah aşkına?

94
3
yanıtYanıtla
Okan Tunç:

bende geziye destek vermiştim zamanında ta ki hdp işin içine bodoslama atlayana kadar. oldu bitti daha ısıtıp ısıtıp önmüze koymayın, muhalefet olmak istiyorsanız eğer farklı ve aydınlıkçı düşüncelerle gelin

79
9
yanıtYanıtla
alihandro fernando:

ya sende artik kabak tadi verdin..

71
8
yanıtYanıtla
mehmet sadık kaya:

Neremizle neresine gülsek,yalaninda bir usulü adabı olur,gündemde tutunabilmek için salvolar dan başka bişey değil,cocukmu kandırmaya çalışıyorsun torunun ismi yüzünden çok kişiler seni tehdit ediyormuş

24
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title