Haberler

Türk Erkeklerinin Gözde İsmi Serenay Aktaş, Alman Modelle Aşk Yaşıyor

Güncelleme:

Türk erkeklerinin gözde isimlerinden Serenay Aktaş'ın Oğulcan Engin'le aşk yaşadığı konuşuluyordu. Aktaş'ın Alman model Rob Mark'la aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Kadın futbolcu Serenay Aktaş adını Survivor yarışmasıyla duyurmuştu. Survivor'dan sonra oyunculuk yapmaya başlayan Aktaş'ın Alman modelle aşk yaşadığı ortaya çıktı.

BOL BOL FOTOĞRAF PAYLAŞTILAR

Oğulcan Engin'le aşk yaşadıkları konuşulan oyuncunun, iki aydır Alman model Rob Mark'la birlikte olduğu ortaya çıktı. Üç günlük tatilde sevgilisiyle bol bol gezen ve bisiklet süren Aktaş, mutluluğunu Instagram'dan paylaştı. Mark, sahilde yürüyüş yaparken öpüştükleri fotoğrafı sosyal medyadan yayınladı.

İşte ikilinin fotoğrafları:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Oğulcan Engin Serenay Aktaş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (44)

ver çoşkuyuuuuu:

türk erkeklerinin malafatı küçük olduğu için . türk kızları yabancı erkeklere bakıyor. anlayın işte .

12
16
yanıtYanıtla
elazigliZAZA:

genelikle kürtlere gidiyolar aslinda

yanıt1
yanıt1
burcu:

adam da erik gibiymiş kütür kütür, çok yakışıyorlar.

9
19
yanıtYanıtla
MERT:

EDEPSİZ. . . AZMIŞ. .

yanıt14
yanıt2
TESLA:

he BURCU he kütür kütür anladık için gitti :)

yanıt1
yanıt0
ASLI:

TAŞ GİBİ ALMANI BULMUŞ BİZİM KISLANÇ KIRO LARI NE YAPSIN.

21
1
yanıtYanıtla
nazik:

bencede helal kıza

yanıt4
yanıt2
Adınızı Yazın..:

Alaman malı bu, boru değil.

17
4
yanıtYanıtla
Yunus:

Bu ne ara bizim gözdemiz olmuş normal bi kız işte ortada bunun gibisi dolu istiklal caddesinde filan

20
1
yanıtYanıtla
METİN HARA:

ne var yani herkes veriy acıkda o versin

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title