Haberler

Star TV'nin iddialı dizisi Benim Tatlı Yalanım final kararı aldı

Güncelleme:

İddialı dizilerin birer birer final yapacaklarını duyurmasının ardından bir üzücü haber de Star TV ekranlarında yayınlanan Benim Tatlı Yalanım dizisinden geldi. hayranlarını üzecek bir haber geldi. Dizinin 28. bölümde final yapacağı haberi hem dizi oyuncularını hem de dizinin takipçilerini üzdü.

Star TV'de yaz dönemine damga vuran diziler arasında yer alan Benim Tatlı Yalanım, reytinglerde beklenenin üzerinde bir performans gösterince yeni sezonda da devam etme kararı almıştı. Dizinin yaz dönemindeki başarısı yeni sezonda devam etmeyince yapımcılar, dizinin hayranları üzecek bir karar aldı

REYTİNGLERDE DÜŞÜŞE GEÇTİ

Geçtiğimiz hafta 26. bölümü yayınlanan dizinin 28. haftada final yapacağı belirtildi. Dizinin reytinglerinin son dönemde düşüşe geçmesi, daha önce sona eren dizilerle aynı kaderi paylaşmasına sebep oldu.

Star TV'nin iddialı dizisi Benim Tatlı Yalanım final kararı aldı

Dizide daha önce Ege Kökenli veda etmiş, ardından da Ahmet Saraçoğlu ayrılmıştı. İki ayrılık haberinin ardından bu kez dizinin yayından kaldırılacağı haberi geldi.

Star TV'nin iddialı dizisi Benim Tatlı Yalanım final kararı aldı

SEVGİLİ GEÇMİŞ DİZİSİ DE FİNAL KARARI ALMIŞTI

Öte yandan, Star TV ekranlarında büyük umutlarla yayın hayatına başlayan Sevgili Geçmiş dizisi final kararı aldı. Başrollerini Ece Uslu, Emre Kınay, Melis Sezen, Sevda Erginci ve Seçkin Özdemir gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizi 8. bölümde ekrana veda edecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Star Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

Avni:

madonna haberi istiyorum.madonna hayranıyım.

8
4
yanıtYanıtla
SİMİTÇİ:

Simitçi , simiiiiiiit var

yanıt1
yanıt0
Ali:

yabancı ülkelere git o zaman madonna yı istiyorsan bizi yabancılaştırma biz türk kalmak istiyoruz.

yanıt4
yanıt1
Avni:

ömür gedik haberi varmı.

6
3
yanıtYanıtla
Kürşad:

Saçma sapan diziler.. Milleti oyalamaktan başka bir halta yaramıyor boşa zaman kaybı

7
1
yanıtYanıtla
leo:

Anlayın artık vazgeçin bu projelerden zengin patron ve plazalarda geçen aşk hikayelerinden. Ne varsa sokakda var inin sokağa çıkın kırsala geçin bu plaza aşklarını lüks yaşantıları.

6
0
yanıtYanıtla
DünküBebe:

Aşk meşk dizilerden içimiz şişti. Komedi dizisi istiyoruz.

5
1
yanıtYanıtla
aaa:

ya neden final yapılıyor nekadar güzel bır dızı

2
3
yanıtYanıtla
hikmet:

TABANSIZ DİZİLER böyle . birkaç bölümden sonra zart diye final yapıyor

2
3
yanıtYanıtla
Selin:

En çok sevdiyim dizi......

0
5
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title