Haberler

Sıpa saldırısına uğrayan Zeynep Öztürk'ten ilk açıklama

Güncelleme:

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Zeynep Öztürk, kaldığı otelin bahçesinde bakılan Spagetti isimli sıpanın saldırısına uğradı. Önceki gün Nişantaşında görüntülenen Öztürk, o anları anlatırken "Sıpa tam sevgi arsızı. Yakın zamanda yine ziyaret edeceğim" dedi.

Yıllar önce katıldığı bir moda yarışmasıyla tanınan Zeynep Öztürk, model Azra Müjde'yle Nişantaşı'nda bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Geçtiğimiz hafta sıpa saldırısına uğrayan Öztürk, o anları da eğlenceli bir şekilde ilk kez anlattı.

"ŞAKALAŞMAK İSTEDİĞİ İÇİN ÜZERİMİZE ÇIKTI"

Spagetti adlı sıpadan kaçtığı görüntülerle sosyal medyada gündem olan Zeynep Öztürk, "Sıpa saldırısından sonra gayet iyiyiz. Aslında sıpa bize saldırmadı. Sıpa tam bir sevgi arsızı, bayıldı bize... Daha öncede sevmiştik onu. Kapıyı açar açmaz üzerimize geldi. Şakalaşmak istediği için üzerimize çıkmaya çalıştı. Yakın zamanda yine Spagetti'yi ziyarete gideceğiz" ifadelerini kullandı.

Zeynep Öztürk'ün beyaz pantolon, beyaz ceket ve beyaz gözlük tercihi de dikkat çekti.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Instagram Haberler

500

Yorumlar (2)

Ali Kilic:

Rezil oldu kiz ...toparlamak icin bidaha ziyaret edicem diyo utancindan

19
1
yanıtYanıtla
Hasan Öngün:

Spagetti bile farkında olayın :)

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title