Haberler

Şevval Sam'dan sevgilisine şiddet uygulayan Ozan Güven'e tepki: Aynı filmde oynamam

Güncelleme:

Oyuncu Şevval Sam, sevgilisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle hapsi istenen Ozan Güven'le aynı projede yer almayacağını söyledi.

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Şevval Sam, önceki akşam arkadaşlarıyla Bebek'teki bir mekanda yemek yedi. Çıkışta kendisini bekleyen basın mensuplarıyla sohbet eden Sam, Ozan Güven hakkında da konuştu.

"OZAN'LA AYNI FİLMDE OYNAMAM"

Uçankuş'ta yer alan habere göre: Şevval Sam, Halit Ergenç'in Ozan Güven'i savunan ve sonrasında pişman olup özür dileyen açıklamaları karşısında ise gerginliğini saklayamadı. Başta yorum yapmaktan çekinen Sam, daha sonra tepkisini dile getirdi. Konuyla ilgili sessizliğini bozan Sam, "Kadına şiddet uygulayan birisiyle aynı filmde oynamam" dedi.

"ŞİDDETE ÖZENMEK EĞİTİM SORUNUDUR"

Ünlü oyuncu, şiddetin ilkel insanların başvurduğu bir yöntem olduğunu, bunun da eğitim ve farkındalıkla önüne geçilebileceğinin altını çizerek, sinema ve dizilerdeki şiddet sahneleriyle ilgili olarak sinema ve dizilerde insan hikayelerinin anlatıldığını, insanların buna özenmesinin ise toplumun bir eğitim sorunu olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Halit Ergenç Ozan Güven Şevval Sam Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (35)

MUTSUZ KOCA:

HAYRANIM BU KARIYA BİR BUNA BAKIYORUM BİRDE BİZİM EVDEKİNE YILLAR ÖNCE BÜYÜK HATA YAPMIŞIM DİYORUM 4. ÇOCUKDAN SONRA BİZİMKİ İYİCE ŞİŞDİ HİÇ KENDİNE BAKMIYOR BÜTÜN GÜN EVDE İNSAN BİRAZ SPOR YAPAR BAKIMLI OLUR AMA NERDE. AVRUPALI RUS KARILARI GÖRÜNCE İÇİM GİDİYOR HER YAŞDA GÜZEL VE BAKIMLILAR. ŞU İSTANBUL SÖZLEŞMESİ OLMASA NAFAKA VERMEYECEĞİMİ BİLSEM HEMEN BOŞARDIM ÇALİŞSIN KENDİNİ GEÇİNDİRSİN. MECBURMUYUZ BİZ BU ŞİŞKO KARILARI BESLEMEYE.

2
15
yanıtYanıtla
GERİZEKALI:

ALLAH SENİN BELANI VERSİN. TEZ ZAMANDA YENİ BİR KOCA BULUR DA. ÇOCUKLARININ DA YÜZÜNÜ GÖREMEZSİN İNŞALLAH. İĞRENÇ ZİHNİYETLİ SENİ

yanıt6
yanıt2
Tharık:

İnan oda senin için aynı şeyi düşünüyordur Kamil bey

yanıt7
yanıt1
Batu:

Tüh ya, ne olacak şimdi, film sektörü durdu desene, zaten bu hanımefendiyi hiç izlemiyorduk, şimdi zaten izlemeyiz,

8
5
yanıtYanıtla
Len:

Gaşınnma Jehvaall. . .

4
9
yanıtYanıtla
özgür:

O ne öz güven öyle, ozan şimdi ağlar evde adama sorsan seni tanımaz bile.

3
8
yanıtYanıtla
Zeynur:

Özgürcüm dolaptaki mantarlari sote mi yaptiniz?

yanıt5
yanıt0
özgür:

ZEYNUR BAYAN zekasını konuşturmuş çok tebrikler

yanıt3
yanıt3
Rüknettin dede:

Ne oluyor burada.Çabuk dağılın.Yoksa coplarım.

yanıt2
yanıt1
Erkek zekası:

Özgürcüm bulaşıkları sizmi yıkayacaksınız yoksa eşinizmi?

yanıt1
yanıt1
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title