Haberler

Sesten Kendisini Duyamayan Hadise, Sahnede Çıldırdı

Güncelleme:

Osmaniye'de tesis açılışı için Murat Boz ile birlikte konser veren Hadise, sahnede sesini duyamayınca çılgına döndü. Ünlü şarkıcının sinirli hali kameralara yansıdı.

Ünlü şarkıcı Hadise, Osmaniye'deki tesis açılışı için konser verdi. Sesini duyamayan Hadise'nin sinirli anları kameraya yansıdı.

AGRESİF TAVIRLARI KAMERALARA YANSIDI

Sinirli haline alışık olmadığımız Hadise'nin sahnede agresif tavırlar sergilemesi herkesi şoke etti. Hadise'nin el ve kol haraketlerinden ne kadar sinirlendiği kameralardan kaçmadı.

DEVLET BAHÇELİ TELEFONLA ARAMIŞ

Ayrıca MHP Lideri Devlet Bahçeli Osmaniye'deki açılış töreni sonrasında Hadise'yle birlikte sahneye çıkan Murat Boz'u telefonla arayıp konsere kalamadığı için üzüntülerini iletti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Devlet Bahçeli Murat Boz Osmaniye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (60)

Selin:

Bu kadını hiç sevmiyorum. Açık giyinmekten başka birşey bilmiyor. Tamam şarkıcıdır ama bukadar da abartmaya gerek yok !

73
20
yanıtYanıtla
Aliya:

Selin anlaman icin erkek olman gerek

yanıt8
yanıt47
Ali:

Artık bahcelinin oldugu yere gelmem partimizi pitirdin akpartiyle bileşerek yu sana

26
35
yanıtYanıtla
iSa T:

Bahçeli baya bozdu kendini geçen metalci ve ülkücü işaretlerini gösteriyor anlatiyordu insanlara çok yaşlandi gencliğinde çok güneh işleyip rabbim afetsin diye sakalina haci yağ kokusu sürüp namaz kilmaya baslayan yaşli amcalar gibi oldu milliyetci duygularida gitti

14
26
yanıtYanıtla
KAAN:

DEVLET BAÇELİ KİBARLIK ETMİŞ

23
12
yanıtYanıtla
bilisli kiral:

on numara hanim efendi

10
21
yanıtYanıtla
Hakli hadise:

Hadise hakli

11
20
yanıtYanıtla
Maria:

????????HADİSEYİ COOOOK SEVİYORUMM ???????????????????

11
20
yanıtYanıtla
Yok artık!:

Palavradan haber. Teknik sorunu işaret ediyor, belli ki zor durumda kalmış. Yok çıldırdı, yok delirdi. Kadın düşmanımısınız nesiniz anlamadım.

23
5
yanıtYanıtla
Yorum:

Hannım...mı ? Ha..ha...ha...

14
13
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title