Haberler

Seray Sever, evliliğinin ikinci yılını eşiyle dudak dudağa çektirdiği pozla kutladı

Güncelleme:

Sunucu Seray Sever, Instagram hesabından kendisinden 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül ile dudak dudağa çektirdikleri bir pozu paylaşarak evliliklerinin 2. yılını kutladı.

Şimdilerde TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda isimli yarışmada sunuculuk yapan Seray Sever, 2018 yılında 4 yıldır aşk yaşadığı Eray Sünbül ile evlendi. Dün Instagram hesabından paylaşım yapan Sever, eşiyle evliliklerinin ikinci senesini kutladı.

"GÖZ BEBEĞİM KOCAM"

Eşiyle sık sık ev hallerini paylaşan Seray Sever, düğünlerinde çektirdikleri bir kareyi paylaşarak evliliğinin 2. yıl dönümünü kutladı. Eşiyle düğünlerinde dudak dudağa çekilen pozunu paylaşan Sever, paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi: "Nice mutlu, sağlıklı, aşk ve sevgimizin sonsuzluğunu ve gerçekliğini koruduğu yıllarımız olsun biricik aşkım, göz bebeğim kocam." Seray Sever'in paylaşımını gören Şükran Ovalı, Uğurkan Erez, Ayşe Özyılmazel, Safiye Soyman, Aşkım Kapışmak ve Zara gibi isimler de "Nice mutlu seneler" yorumu yaptı.

Seray Sever, evliliğini ikinci yılını eşiyle dudak dudağa çektirdiği pozla kutladı

KORONAVİRÜS EVLİ ÇİFTİ AYIRDI

Türkiye'ye sıçrayan koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek için şehirler arası giriş ve çıkışlar kapatıldı. Seray Sever'in Bodrum'da olan eşi ise İstanbul'a dönemedi. Eşiyle ayrı kaldığı içi sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sever ise "Canım kocamı çok özledim. İstanbul'a giriş ve çıkış yasaklandı. Yoldan döndü eşim de" dedi.

Seray Sever, evliliğini ikinci yılını eşiyle dudak dudağa çektirdiği pozla kutladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seray Sever Instagram Moda Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (13)

atarlı genç:

çocuğun gibi . . hiç olmuş mu seray teyze. . . mature olmuşsun . . git 60 lık amca neyine yetmiyo

5
7
yanıtYanıtla
H.E:

10 yas kucugunuzle evlenmeye utanmıyorsunuz

4
7
yanıtYanıtla
Leyla pekdemir:

Allah mesut etsin...

9
1
yanıtYanıtla
Avnicik:

Benim hatun daha güzel la

3
5
yanıtYanıtla
Zaza:

BANA NE , İSTERSE AMUDA KALKIP KUTLASIN. . ÇOKTA ZIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRT . . . .

6
1
yanıtYanıtla
KAZA:

Aman aman istemez, yetti gari; amu da kalkanlarin sayisi Koro na vaka sayisini asti be.

yanıt1
yanıt0
osman kartal:

iyiki öpmüş

4
1
yanıtYanıtla
Meltem:

Vallahi bir şey yazmıyacaktım bir baktım oğlumu bu diye gerçekten çocugu sandım ilk defa gördüm mutluluk dinliyorum olsun sevmişler bize ne .

3
1
yanıtYanıtla
TARIK 61:

gelmiş nenemun yaşına ayıp ayıp

2
0
yanıtYanıtla
MORUK 61:

Nenenun yasu kactur usagum, Seray kadar güzel isa talibum daaaa. . . .

yanıt0
yanıt1
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title