Haberler

Seçil Gür'den Yeni Yıl Pozları

Güncelleme:

Son dönemde yıldızı hızla parlayan Seçil Gür, sahne performansının yanı sıra konserlerde giydiği çarpıcı kostümlerle de gündeme geliyor. Yeni yıla özel poz vermek için objektif karşısına geçen güzel şarkıcı, fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarının sorularını da cevaplayan Seçil Gür'ün fotoğrafları beğeni yağmuruna tutuldu.

Serdar Ortaç ile yaşadığı ilişkiden sonra yeni bir aşka yelken açmayan Gür, bir takipçisinin 'Yeni yılda beklentilerin arasında aşk var mı?' sorusuna "Aşksız prenses mi olur, artık olmasın! Prensim beni bulsun: )) 2023'de gerçek aşkı bekliyorum" diyerek şaşırtıcı bir cevap verdi.

MANİPÜLATÖR İNSANLAR VİRÜS GİBİ ÇOĞALIYORLAR!

Yeni yıldan neler bekliyorsun?

Bu yıl benim için ve herkes için dönüm noktası olsun istiyorum. Aman ağzımızın tadı bozulmasın diye görmezden geldiğim ne varsa bu yıl gözüme sokmak istiyorum. Zaman çok değerli, kıymet bilmeyene kıyamet koparacağımız bi yıl olsun, iyi insanlar biriktirelim istiyorum,manipülatör insanlar çoğalıyor virüs gibiler,iyi insan olmak tercih ve tercihlerimizi biz seçiyoruz 2023 seçimlerimizi aklı başında vereceğimiz bir yıl olsun hepimiz için herkes için...

2022 nasıl geçti?

2022 de insanları değerlendirmeyi birazda olsa öğrendim. Kim gerçekte yanımda vardı, kim aslında hiç olmamıştı. Bunları sorgulattı bu yıl bana ama her şeye rağmen çok güzeldi. Sevdiklerim iyi ki varlar yoksa survivor olamazdım. Sesim, sağlığım şükür benden hiç gitmediler daha ne olsun aslında: )

SOĞUK BİRİ DEĞİLİM

Dışarıdan soğuk göründüğünü söylüyorlar gerçekten öyle misin? İçinde kaç Seçil var?

Dışarıdan soğuk gözüktüğümü söylemelerine başlarda üzülüyordum, şimdi önyargılara gülüp geçmeyi öğrendim. Tanıyanın sevmediği bir Seçil hiç olmadım, varsa da yüzüme söylemeyenler vardır. Onlara da ben ikiyüzlü diyorum.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Serdar Ortaç seçil gür Sadece Sondakika Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title