Haberler

Şarkıcı Çelik, depremde minaresi yıkılan caminin fotoğrafının altına düştüğü notla dikkat çekti

Güncelleme:

Çelik Erişçi, İstanbul'da dün yaşanan deprem sonrası minaresi yıkılan cami ile ilgili paylaşım yaptı. Ünlü şarkıcı, "Bu fotoğrafa bakınca insan çok şey düşünür" notunu düştü.

Dün İstanbul dahil tüm Türkiye'nin yüreğini ağzına getiren deprem sonrası, Avcılar merkezde bulunan ve 1977 yılında yapılan Hacı Ahmet Tükenmez Cami'nin minarelerinden birisinin üst kısmı yıkıldı. Ünlü şarkıcı Çelik, üzüntü veren bu görüntüden sonra sosyal medya hesabından düşündüren bir paylaşım yaptı.

"DÜŞÜNEBİLEN DÜŞÜNSÜN"

Instagram hesabı üzerinden caminin fotoğrafını paylaşan Çelik altına şunları yazdı: "Bu fotoğrafa bakınca insan çok şey düşünür… Ama insan olan çok şey düşünür… Kuran-ı Kerim'de zaten " Düşüneneler için hikmet vardır " der yani düşünmeyenler için hikmet söz konusu olamaz… Dün bütün televizyonlar bu fotoğrafı gösterdi, ben olsam " Mimar Sinan " yazar resim bile koymazdım… Açıklamaya falan da gerek yok, düşünebilen düşünsün… Mesela bu camiyi yapan adam ne düşündü merak ederim ben, Mimar Sinan'ı hiç düşünmüş müdür acaba? Daha çok fazlası var, ama yazmayayım ben"

Şarkıcı Çelik, depremde minaresi yıkılan caminin fotoğrafının altın düştüğü notla dikkat çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Avcılar Türkiye Haberler

500

Yorumlar (104)

ssan:

ben bir agnostik olarak diyorum ki; hani camiler allahı''ın eviydi, yangından ciltli bir kuran çıksa mucize derlerdi, allah evini koruyamamış mı?

3
24
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

tövbe tövbe

yanıt1
yanıt1
ferhatt1905:

Çelik''in dediği gibi hikmet düşünen insanlar içindir!!!

yanıt0
yanıt0
Turhan:

Bu devirde minare neye kullanılıyor ? Sadece bir süs aleti olmuş, yıkıldığında hiç de üzülmedim

5
19
yanıtYanıtla
Hatice Turhan sultan:

40 katlı rezidanslara tamam, minarelere hayir mi. Elin hıristiyani çanlarını calarken bu devirde niye can calıyorlar demiyorsun.

yanıt0
yanıt1
Hatice Turhan Sultan:

30 katlı lüküs rezidanslara laf yok, bu devirde minareler niye var diyorsun. Elin hıristiyanının can kuleleri niye var diyor musun. Camiler cami cemaatin topladığı paralarla yapılır. Yeniden yaparız sen hiç merak etme.

yanıt0
yanıt1
Seren canj:

Yapan kişi malzemeden çalmış işleri hırsızlık zaten bunların

yanıt0
yanıt0
curuk rapor:

Bu fuze gibi dikilen minareler ne ise yarior, hic dusunmedim degil. bunu sorgulamak gunahmi hocam. cubbeli hocam.

7
15
yanıtYanıtla
ASLI:

AAA… SUS BAKAYIM İSLAMDA DÜŞÜNÜP SORGULAK GÜNAH ÇARPILIRSIN SANA SÖYLENEN HERŞEYİ DÜŞÜNMEDEN SORGULAMADAN KOYUN GİBİ KABUL EDECECKSİN.

yanıt4
yanıt15
YAZKK:

CENAZE SELAN VERİLİRKEN ANLARSIN

yanıt4
yanıt3
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title