Haberler

'Sabit Kanca' Rüzgarı Ünlüleri Sardı

Güncelleme:

Sosyal medya fenomeni Sabit Kanca, sinema izleyicisiyle buluşmaya hazırlanırken, futbolcu ve şarkıcılar filmin tanıtımı için buluştular.

Komedyen İsmail Baki Tuncer'in yarattığı 'Sabit Kanca' tiplemesi, sosyal medyadan sonra ünlüler dünyasını da etkisi altına aldı. Birçok ünlü isim; videoları bugüne kadar YouTube'da 5 milyon kez izlenen 'Sabit Kanca' karakterinin tanıtım filmi için bir araya geldi. Galatasaraylı futbolcular Sabri Sarıoğlu, Yekta Kurtuluş, Semih Kaya, Çağlar Birinci, Ufuk Ceylan ve Emanuel Eboue ile eski futbolcu Pascal Nouma, tanıtım filminde 'Sabit Kanca' tiplemesine büründü. Futbolcuların yanı sıra ünlü şarkıcılar; Alişan, Keremcem ve Murat Dalkılıç da; 'Sabit Kanca'nın "Akıt gitsin" ve "Mart'ta içinizden geçecek" repliklerini söyleyerek, hayranı oldukları karaktere destek verdi. Bu eğlenceli video, önümüzdeki günlerde sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanmaya başlayacak.

HALİL SEZAİ KONUK OYUNCU

İsmail Baki Tuncer'in başrolünü oynadığı 'Sabit Kanca' filmi; Mart ayında gösterime girecek. Filmin yönetmeni Alper Mestçi, 'Sabit Kanca' için iddialı konuşmuştu: "Bırakın 'Recep İvedik'i, hiçbir entelektüel 'Sabit Kanca' ile yarışamaz. Hepsini bilgisiyle döver." Çekimleri İstanbul'da yapılan film; bilimadamları kadar bilgili bir mahalle delikanlısının komik öyküsünü anlatıyor. Yapımda; ünlü şarkıcı Halil Sezai de konuk oyuncu olarak rol alıyor.

'SABİT' BİLGİ YARIŞMASINDA...

Bilimadamlarıyla yarışacak bir bilgi birikimine sahip olan 'Sabit Kanca'nın maceraları, sosyal medyada herkesi gülmekten kırıp geçiriyor. 'Sabit Kanca'nın bilgi yarışmasına katıldığı video, kısa sürede YouTube fenomeni oldu.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Yekta Kurtuluş Sabri Sarıoğlu İsmail Baki Sabit Kanca Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title