Haberler

Rüzgar Erkoçlar İşsiz Kalınca Geri Adım Attı

Güncelleme:

Bir söyleşide "Kutluğ Ataman'ın filminde oynamayı reddettim, kadın rollerinde oynamam." açıklaması yapan oyuncu Rüzgar Erkoçlar, Twitter üstünden geri adım attı.

Bir ay kadar önce Hürriyet'e verdiği söyleşide " Kutluğ Ataman'ın filminde oynamayı reddettim, kadın rollerinde oynamam." açıklaması yapan oyuncu Rüzgar Erkoçlar, Twitter üstünden geri adım attı.

KADIN ROLÜNDE OYNAMAM DEMİŞTİ

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, Hürriyet'ten Sibel Asna'nın "Şimdi bazı çakal yapımcılar sana kadın rolünü oynatmak isterse mesela, tepkin ne olur?" sorusuna "Mesela yönetmen Kutluğ Ataman'ın aylarca basında reklamını yapıp sanki oynayacakmışım gibi gösterdikleri projesini iki cinsiyeti de oynamam istendiği için kabul etmedim." cevabını vermişti. Bu açıklama 'Kutluğ Ataman'ı reddetti' diye farklı yerlerde de haber olmuştu.

GERİ ADIM ATTI

Erkoçlar, attığı tweet'lerle söyleşiyi yeniden gündeme getirdi ve geri adım attı. Erkoçlar şunları yazdı: "Son yaptığım röportajda Kutluğ Ataman'ın son filmi için teklif geldi fakat karakter bana uymadığı için kabul etmedim demiştim. Oyuncu her senaryoyu kabul edecek ve oynayacak diye bir şey yok, Kutluğ benim için çok değerlidir, arkadaşımdır... Kutluğ başarılı işleriyle birçok ödüle layık görülmüş bir yönetmendir. Ve benim senaryo uyduğu takdirde seve seve çalışacağım isimlerden biridir. Röportajdaki bir kısım bazı basın kuruluşları tarafından kötü bir dille lanse edilmiştir. Haberlerin bu şekilde çıkması iki tarafı da üzmüştür. Neyse ki bu haberler bizim dostluğumuzu bozamaz @kutlugataman"

"SENİN GİBİ YAKIŞIKLI DELİKANLIYA YAKIŞTIRAMADIM"

Kutluğ Ataman da Rüzgar Erkoçlar'ın mesajlarına yine Twitter'dan şöyle karşılık verdi: "İlk duyduğumda üzüldüm, senin gibi yakışıklı bir delikanlıya yakıştıramadım. @ruzgarerkoclar8 Şimdi yalan ve düzmece çıktığına sevindim."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kutluğ Ataman Nil Erkoçlar Hürriyet Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (34)

bka:

kendinden dönmüş, sözünden mi dönmeyecek

39
11
yanıtYanıtla
Onur:

Hangi salak kiz bunu isticek seyi yoki

25
7
yanıtYanıtla
Adım:

Gördün herhalde :)

yanıt7
yanıt1
plaka 37:

yav sürekli bunu niye gösterip midemi bulandırıyorsunuz her gün bunu paylaşıyorsunuz lan ben bunun kız oldugu zamanlar aşık olmuştum buna şimdi sakallarıyla gösteriyorsunuz eski aşık oldugum günleri hatırlıyorum

22
4
yanıtYanıtla
amajgar:

toplum icin kotu ornek olusturuyor.

20
1
yanıtYanıtla
AH BU KADINLAR:

KADIN MİLLETİ DEGİL Mİ HEPSİ AYNI BUNLARIN.

8
13
yanıtYanıtla
AH BU ERKEKLER:

ERKEK MİLLETİ DEGİL Mİ HEPSİ AYNİ BUNLARİN :) BULENT ERSOY ZEKİ MUREN DAHA SAYİM Mİ :))) AYNADAN BAK

yanıt3
yanıt1
BİR ACAYİP ADAM:

ÇİRKİN BİR KARI OLSA SIKINTI YOKTU DA ÖYLE GÜZEL BİR KARI KENDİNE NİYE BÖYLE YAPTI ANLAMADIM:D

19
1
yanıtYanıtla
Azeri:

Belkide erkeklerin tacizinden asaglamasindan bikmistir

yanıt0
yanıt0
Serkan:

Salak salak yorum yapmayin biraz insanlara sayginiz olsun sizene kendi hayatini yasiyor

12
7
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title