Haberler

Rusya Dizi Piyasasına 'Son' Noktayı Koydu

Senaristliğini Berkun Oya'nın, Yönetmenliğini İse Uluç Bayraktar'ın Üstlendiği 'Son', Amerika'dan...

Yiğit Özşener, Nehir Erdoğan, Erkan Can, Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan'ın başrollerini paylaştığı, ATV'nin geçen yıla damgasını vuran dizisi 'Son'a yurt dışında gösterilen ilgi devam ediyor.

AMERİKA'DA BİRİNCİ OLDU

TheHollywoodReporter web sitesinin geçtiğimiz günlerde duyurduğu habere göre; 34 ülkeye satılan diziyi Amerika'dan sonra Rusya da yeniden çekmek için satın aldı. Rusya'nın önde gelen yapım şirketlerinden olan Russian World Studio CEO'su Yuri Sapronov, dizinin Rusya uyarlaması için çok heyecanlı olduklarını belirtti. Geçtiğimiz yıl İsveç'te yayınlanan ve reytinglerde Amerikan dizilerini geçerek birinci olan 'Son'; eleştirmenlerden övgü almış, Batı Avrupa'da yayınlanan ilk Türk dizisi olarak dikkat çekmişti. Berkun Oya'nın yazdığı, Uluç Bayraktar'ın yönettiği dizi, 30 yıllık bir dönemi sondan başa doğru anlatıyor. 'Son'; bir kadının, uçak kazasında hayatını kaybettiğini sandığı kocasının aslında o uçağa hiç binmediğini öğrenmesiyle değişen hayatını anlatıyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Rusya Federasyonu Uluç Bayraktar Berkun Oya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title