Haberler

Pınar Altuğ, Yakın Arkadaşı Vatan Şaşmaz'ı Ölümünün Birinci Yıl Dönümünde Unutmadı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, geçtiğimiz yıl bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz'ın birinci ölüm yıl dönümünü unutmayarak sosyal medya hesabından duygusal bir not paylaştı.

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'ta ünlü bir otel odasının 10. katında öldürüldü. Ölümüyle herkesi büyük yasa boğan Şaşmaz'ı birinci yılında yakın arkadaşı Pınar Altuğ unutmadı.

Çocuklar Duymasın dizisinin başrol oyuncularından Pınar Altuğ Atacan, yıllarca birlikte çalıştığı Tamer Karadağlı ve Vatan Şaşmaz ile olan fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak "Seni hep o gülen gözlerinle hatırlayacağım" notuyla paylaştı.

Pınar Altuğ, Yakın Arkadaşı Vatan Şaşmaz'ı Ölümünün Birinci Yıl Dönümünde Unutmadı

Oyuncunun yürekleri dağlayan paylaşımı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

OTEL ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

ABD'de yaşayan, 1963 doğumlu eski manken Filiz Aker, yaklaşık 1 aydır kaldığı Beşiktaş'taki ünlü otele 18.00'da geldi. Aker'in odaya çıkmasından 5-10 dakika sonra Vatan Şaşmaz'da otele gelerek Aker'in odasına çıktı. Odada ikilinin arasında çıkan tartışmadan sonra Aker, kaçmaya çalışan Şaşmaz'ı arkadan 3-4 el ateş ederek vurdu. Aker olayın ardından kendi kafasına ateş ederek intihar etti. Silah sesine odaya koşan otel personeli arkadan kilitli olan kapıyı kırarak içeri girdi ve Vatan Şaşmaz'ı kapının 1 metre uzağında, Filiz Aker'i ise yatakta ölü buldu.

Pınar Altuğ, Yakın Arkadaşı Vatan Şaşmaz'ı Ölümünün Birinci Yıl Dönümünde Unutmadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Vatan Şaşmaz Pınar Altuğ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500

Yorumlar (38)

baba:

cenazenin ardından güzel konuşun. konuşamıyorsanız susun

94
4
yanıtYanıtla
emrah kral:

cok iyi bir hristiyandi vay beee

3
31
yanıtYanıtla
YETMİŞ3:

Çok iyi hristiyandı yorumun çok yanlış. . Müslümansa belki de dinden çıkmış oldun farkında değilsin.

yanıt9
yanıt1
Sedat:

Kendini gündemde tutmak için sürekli bir şeyler paylaşmaya çalışan zavallısın. . .

13
15
yanıtYanıtla
MEMET33:

SU DESTİSİ SU YOLUNDA KIRILMIŞ. NE YANİ VATAN UĞRUNA HUDUDTA TERÖRİSTLERLE GECE GÜNDÜZ ÇARPIŞIP ŞEHİT Mİ OLMUŞ ? Kİ, NEYİNE ÜZÜLECEĞİM. YASAK AŞKLA DEĞİLDE HAKKIYLA HELALİYLE YAŞASA İDİ BU OLAYLAR GELMEZDİ BAŞA. HEM BU DÜNYAYI HEM MAVERA ALEMİ KAYBETTİ YAZIK.

16
10
yanıtYanıtla
cennet babanın malımı:

sen öteki alemin sahibi misin de onn adına ahkam kesiyorsun salakkk. iyi ki cennet sizin değil. kendinizden başkasına zerre yer vermezdiniz

yanıt8
yanıt1
Meral ipek:

Allah Rahmet eylesin hepimizin sonunu rabbim hayırlı eylesin.

22
2
yanıtYanıtla
Benim ben:

Ne olursa olsun evli ve hotel odasina gitmemesi gerekiyodu bir es icin cok aci olumu de hangi sekilde olmeside

17
2
yanıtYanıtla
andsmero denizli:

çaycı hüseyin öldü mü

2
16
yanıtYanıtla
YERLİ MADURO:

EN SON VELİ EFENDİ''DE BEYGİRLERİ KOVALARKEN GÖRÜLMÜŞ. . !

yanıt3
yanıt2
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title