Haberler

Pınar Altuğ'dan Eşiyle Arasındaki Yaş Farkını Eleştirenlere Tokat Gibi Cevap

Güncelleme:

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinin aralarındaki yaş farkından dolayı sürekli eleştirilmesine yönelik en güzel cevap Altuğ'dan geldi. Paylaştığı video ile adeta "aşk engel tanımaz" dedi

9 yıldır birlikte olan Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ'un evliliklerinden bir de 'Su' adında çocukları oldu. Mutlu birlikteliğe rağmen 42 yaşındaki Altuğ, 33 yaşındaki Atacan ile arasındaki 9 yaş farkından dolayı eleştiriler hiç durulmadı. Altuğ bu eleştirilere en güzel cevabı Instagram'dan video paylaşarak verdi.

PINAR ALTUĞ, EŞİYLE ARASINDAKİ YAŞ FARKINI ELEŞTİRENLERE CEVAP VERDİ

Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile arasındaki yaş farkından dolayı evlendikleri günden itibaren eleştirilmişti. Altuğ Instagram'dan aşkın aradaki boy, kilo, yaş ile bir ilgisi olmadığına dair video paylaşarak en güzel cevabı verdi.



İşte Pınar Altuğ'un o paylaşımı:

Kaynak: Haberler.com

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yağmur Atacan Pınar Altuğ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (1)

Yasemin:

İnsanlar mutlu olmayı denemeli aslında herkoşulda heryaşta rakamlara takılı kalmak kocaman bir cehalet allah mutluluklarını daimi etsin sonsuza kadar herkes kendi dünyasına baksın aynı yaşta olan evliliklerde ortada kimin eli kimin cebinde misali çekemeyenler anten taksın belki çeker????????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title