Haberler

Paris Var Mısın Yok Musun Da!

Acun Ilıcalı, Var Mısın Yok Musun Programına Çıkartacağı Ünlüler için İnternetten Anket Yapmaya Başaldı. Fakat Acun Zaten Paris Hilton ile Programa Çıkması için Anlamış Bile....

ACUN ILICALI, VAR MISIN YOK MUSUN PROGRAMINA ÇIKARTACAĞI ÜNLÜLER İÇİN İNTERNETTEN ANKET YAPMAYA BAŞALDI. FAKAT ACUN ZATEN PARİS HİLTON İLE PROGRAMA ÇIKMASI İÇİN ANLAMIŞ BİLE....

Acun Ilıcalı bir kaç gün önce Show TV'de yayınlanan Var mısın Yok musun adlı programda seyircilere hangi dünyaca ünlü ismi programda görmek istediklerini sormuş, anketin yarışmanın resmi sitesi ve aynı zamanda Acun Ilıcalı'nın şirketinin resmi web sitesi olan www.acunmedya.com sitesinden yapılacağını duyurmuştu.

Var mısın Yok musun adlı yarışmanın sitesindeki ankette ise skandallar kraliçesi Paris Hilton, ünlü rapçi - Aktör - Moda Tasarımcısı Puff Diddy, birbirinden seksi kızlardan oluşan ünlü müzik grubu Pussy Cat Dolls, İngilizlerin Dünyaca ünlü şarkıcısı Robbie Williams, Amerikalı rap müzik ilahı Snoop Dogg gibi 5 birbirinden ünlü dünya starı oylamaya sunuldu.

Fakat, Paris Hilton'un Acun Ilıcalı ile programa çıkmak için prensipte anlaştığı iddia edildi. 23 Mayıs 2009 Tarihinde Antalya'daki bir Otelin açılışına katılacak olan Paris Hilton'un oradan İstanbul'a gelecerek Var mısın Yok musun'un çekimlerine katılacağı bildirildi.

Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov'un 1,5 Milyar dolar harcayarak yaptırdığı süper lüks otelin açılışına katılması için Paris Hilton'a 300 Bin dolar ödediği, Skandallar kraliçesi Paris Hilton'un açılış töreninden sonra ünlü işadamının özel uçağı ile İstanbul'a gelip Acun Ilıcalı'nın Var mısın Yok musun programına katılacağı bildirildi.

Acun ılıcalı'nın programa Paris Hilton'un katılacağının kesinleşmesine rağmen neden resmi siteden halka açık bir ankete başvurduğu ise henüz bilinmiyor. Sanırız Acun Ilıcalı programın reklamının daha fazla yapılması için böyle bir yönteme başvurdu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title