Haberler

Oyuncu Can Yaman, başka adamla öpüşürken yakalanan sevgilisini affetti

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde evlilik teklifi ettiği spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta'nın iş adamı Ryan Friedkin ile dudak dudağa fotoğraflarının ortaya çıkan Can Yaman'dan ilk hamle geldi. Yaman, sevgilisinin paylaştığı fotoğrafı beğenerek ayrılmadıklarının mesajını verdi.

'Sandokan' dizisinin hazırlıkları ve çekimleri için İtalya'ya giden Can Yaman'ın, spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. İlişkisinde hızlı davranan oyuncu, spiker sevgilisine evlilik teklifi etmiş ve "Evet" cevabını almıştı. Güzel bir ilişki yaşayan çiftin, ortaya çıkan bir fotoğrafla mutluluklarına gölge düştü.

BİR ADAMLA ÖPÜŞÜRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Diletta Leotta ile İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Roma'nın başkan yardımcısı Ryan Friedkin, dudak dudağa görüntülendi. İtalya'da yayın yapan 'OGGI' dergisi, ikilinin romantik anlar yaşarken çekilen fotoğraflarını yayınladı. Ortaya çıkan fotoğrafların ardından dergide yer alan haberde Diletta Leotta ve Ryan Friedkin yaklaşık beş aydır birlikte olduğu bu aşkı gizlediği iddia edildi.

Oyuncu Can Yaman, başka adamla öpüşürken yakalanan sevgilisini affetti

AŞIKLAR ARALARINDAKİ BUZLARI ERİTTİ

İtalyan basınının geniş bir şekilde yer verdiği olay sonrası Yaman- Leotta aşkının reklam ilişkisi olduğu ve çiftin birlikte olmadığı ileri sürülmüştü. Takvim gazetesindeki habere göre; Diletta Leotta'nın, yakışıklı oyuncuya "O fotoğraflar eski. Seninle birlikteyim diye yeni yayınladılar. O ilişkim varken sen zaten yoktun" diye açıklama yaptığı ve Yaman'la buzları erittiği öğrenildi.

Oyuncu Can Yaman, başka adamla öpüşürken yakalanan sevgilisini affetti

İhanet iddiaları hakkında sessiz kalan Can Yaman, İtalyan güzelin fotoğraflarını beğenmeye devam ederek adeta aşkına sahip çıktığını ve ilişkisine devam ettiğini göstermiş oldu.

Oyuncu Can Yaman, başka adamla öpüşürken yakalanan sevgilisini affetti

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Instagram Can Yaman Haberler

500

Yorumlar (6)

ekrem celebi :

nede olsa sadece reklam aşkı..ben olsam bende aynı yapardım.sorun yok devam.

87
18
yanıtYanıtla
Alikemal Serç:

Yatada bilir. Başka şeyde olabilir. Bunlarda ahlak olmayınca.

64
4
yanıtYanıtla
mehmet yılmaz:

Bugün de bunun adına utandık

39
4
yanıtYanıtla
Esslingenden Ismaıl :

Şu yaşıma kadar Almanya hayatımda 45 turk vede yabancı evliliğinde sadece 2 ailenin halen evli olduğunu, diğerlerinin de boşandıklarına şahit oldum! Sebeb yabancılarda Ar ,namus Kavramının olmaması!!

30
6
yanıtYanıtla
ANGARA BEBESİ:

ESSLINGEN'den ısmayıl olduğun yer Ankara'nın kenar ilçelerinden Çubuk ilçesinin bile yarısından daha az yüz ölçümüne sahip küçük bir ilçe, haritada bile bulması mesele, sana helal olsun olduğun yerden müthiş gözlem ve analiz yapmışsın Almanya hakkında, diyecek söz bulamıyorum, sen orda kal sakın gelme tam sana göre oralar. Birde o boşananlar Almanların ar ve namus anlayışını görmeden mi evlenmişler yada yerleşebilmek için sahte evlilik mi yapmışlar.

4
2
yanıtYanıtla
Orçun Yılmaz:

Yengemiz haklı Can beyden önce olan bi olay fotoğrafı çeken benim sene 2016

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title