Haberler

Ömür Gedik, bir gencin inek taşıdığı için linç edilmesine destek verdi: Hindistan'ı seviyorum

Güncelleme:

Hindistan'ın Gurgaon şehrinde aracında inek eti taşıdığı iddiasıyla çekiçle saldırılan ve linç edilen Müslüman genç, hastaneye kaldırıldı. Bu olaya destek veren Ömür Gedik, sosyal medyadan "Hindistan'ı seviyorum" paylaşımında bulundu.

Hindistan'ın Gurgaon şehrinde aracında inek eti taşıdığı iddiasıyla çekiçle saldırılan ve linç edilen Müslüman genç, hastanelik oldu. Şarkıcı ve yazar Ömür Gedik yaşanan bu olaya sosyal medya hesabından destek verdi.

Hayvanseverliğiyle bilinen ve hayvanların etleri için ya da din adına da olsa öldürülmesine karşı olan Gedik, bu olayın ardından kişisel twitter hesabından "Hindistan'ı seviyorum" paylaşımında bulundu.

Ömür Gedik, bir gencin inek taşıdığı için linç edilmesine destek verdi: Hindistan'ı seviyorum

NE OLMUŞTU?

Başkent Yeni Delhi'ye yakın olan Gurgaon'da Müslüman bir genç, aracında inek eti taşıdığı iddiasıyla bir grup tarafından durdurulmuş ve çekiçle saldırılarak linç edilmeye çalışılmıştı. Ağır yaralanan genç, hastaneye kaldırılmıştı.

Ömür Gedik, bir gencin inek taşıdığı için linç edilmesine destek verdi: Hindistan'ı seviyorum

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ömür Gedik Hindistan Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (281)

Edep Erdem:

Konu hayvan değil din düşmanlığı. İslam ülkesinde ettiği lafa bak. Hayat boyu neyi başardında gündem oluyorsun o da ayrı mesele.

143
11
yanıtYanıtla
maho:

Gerçekten İslam ülkesimi burası iyi düşün

yanıt0
yanıt3
Bro:

İslam ülkesi mi emin misin.

yanıt0
yanıt1
Edep Erdem:

Hayvan hayatı insan hayatından daha mı önemli? Bu nasıl düşünce yapısı?

86
15
yanıtYanıtla
ADANALI:

YUREGINE SAGLIK EDEP ERDEM ISMIYLE YAZAN KARDESIM. BU INSANLARIN DERDI HAYVANLARA ACIMA FALAN DEGIL. HIC KIMSEDE HASA YUCE ALLAH''TAN DAHA MERHAMETLI DEGILDIR. BUNLARDAKI FESATLIGIN SEBEBI ISLAM DUSMANLIGIDIR. BU NANKORLER PARA KAZANDIKLARI TOPLUMUN INANC DEGERLERINE SAYGISIZ OLACAK KADAR NANKORDURLER

yanıt0
yanıt0
kapak:

özgürlük bu olamaz, bu ceza almalı.

73
6
yanıtYanıtla
YOBAZSAWAR:

KUDUR

yanıt0
yanıt3
Vatandas:

Once sahtekarlikdan ceza almali..Yaz kizim, 1- Vatandaslari, original sarisin guzel bayanlar gibi gozukerek kandirmakdan 16 ay, 2- Kendine iyi bir sponsor bulmak icin, erkeklerin barsaklarina kadar solucan gibi girip yerleserek, faydali mineralleri emip vucudu comple control altina almaya calismakdan 19 ay , 3- Turk Toplumunu asagilamakdan 30 ay, 4- Yuce Dinimiz ile basit sekilde alay etmekden 7 kez agirlastirilmis muebbet, 5- Halki din ve inanc hurriyetinden mahrum etmeye calismakdan 3 kez agirlastirilmis muebbet, 6- ..........

yanıt0
yanıt0
NACİ AHMET:

ömür gedik kıymetli bir hayvanseverdir kendisini seviyoruz

7
46
yanıtYanıtla
Sivaslı:

Yanlışlikla beğeniye tıkladım ......Naci Ahmet Hindistanlılar hayvan eti yemediklerinden değil inek onlarda kutsal olduğu için dövmüşler adiler....Versen ellerine tavuk koyun domuz vs dibine darı ekene kadar yiyorlar.....Şimdi hayvanseverlik neresinde bunun....

yanıt24
yanıt2
Tüm 281 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title