Haberler

Nicole Kidman'ın Kulak Memesi, Güzelliğine Gölge Düşürdü

Güncelleme:

Güzeller güzeli oyuncu Nicole Kidman, saçlarını toplayınca herkes büyük bir şok yaşadı. Kidman'ın kulak memeleri, güzelliğine gölge düşürdü.

İlerleyen yaşına rağmen Hollywood'un cinsiyet ayrımcısı kurallarını yıkarak hala önemli yapımlarda başrol oynayan Nicole Kidman, saçlarını toplayınca olay oldu.

SAÇLARINI SIMSIKI TOPLAYINCA KULAKLARI ÇIKTI

50 yaşındaki oyuncu, The Goldfinch adlı yapımın New York'taki setinden ayrılırken objektiflere takıldı. Kidman, kot pantolonu, açık mavi gömleği, üzerine giydiği mavi kazağı ve beyaz spor ayakkabılarıyla rahat bir şıklık sergiliyordu. Sette takılan peruk ve yapılan makyaj nedeniyle saçlarını sımsıkı toplayan Nicole Kidman, kendisini görüntüleyen fotoğrafçılara gülümseyerek yoluna devam etti.

KULAK MEMELERİNİN BÜYÜKLÜĞÜ DİKKAT ÇEKTİ

İki çocuk annesi Nicole Kidman'ın o anlarında çekilen görüntüler basına yansıyınca da magazin sitelerinde ilginç bir tartışma başladı. Son yıllarda yüzüne botoks yaptırdığı bilinen Nicole Kidman'ın kulak memelerinin büyüklüğü ilgi çekti. Birçok kişi "Sanki Kidman kulak memelerine de estetik operasyon yaptırmış" şeklinde esprili yorumlar yaptı.

İşte Nicole Kidman'ın görüntüleri:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nicole Kidman Hollywood New York Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

yaratandan ötürü.:

yaratan öyle yaratmış, takdiri ilahi öyle, ne yaratırsa güzel yaratmış. . . bu kadın Hristiyan, afrikalı aç Müslümanlara cebinden, 6 milyon dolar yardım etmiş, beğenmeyen kendine baksın. . .

18
0
yanıtYanıtla
SELMA:

DOĞRU SÖYLÜYORSUN

yanıt0
yanıt0
ceto:

parti kur oy atalim . . öl de ölelim . . allah senin filmini izlerken ölmek nasip etsin insallah . .

7
7
yanıtYanıtla
Yagiz:

Her haliyle guzel

10
0
yanıtYanıtla
Mervenur:

Neresi güzel bu kadinin? Botoks yüzünden gülemiyor bile, Mimik denen kalmadi yüzünde. Botoks ve estetik yaptirmadan önce, cok daha güzeldi. Bizde ne Kadar güzel yüzlü kadinlar var, ''estetiksiz'' hem de. Ama kulaklari büyükse buna sasirmanin anlami nedir? Allah öyle yaratmis ve o da bunu öyle kabullenmis. Kime nedir? Her yerde bir kusur aramak neden ki?

2
0
yanıtYanıtla
ARTO:

çirkin vede sevimsiz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title