Haberler

Nefise Karatay ile 4 yaşındaki kızına reklam teklifleri yağdı

Güncelleme:

Mankenliği bırakan Nefise Karatay'a 4 yaşındaki kızıyla birlikte reklam filmlerinde oynaması için teklif yağdığı öğrenildi. Karatay'ın gelen teklifleri tatilinin bitmesinin ardından değerlendirmesi bekleniyor.

Eski Türkiye güzeli Nefise Karatay, 2012 yılında iş insanı Yusuf Day ile evlendi. 2015 yılında kızı Maya'yı kucağına alan Karatay, mankenliği bırakmıştı. Ünlü güzele kızı ile birlikte reklam filminde oynaması için teklif yağdığı öğrenildi. Göcek Bedri Rahmi Koyu'nda tatil yapan eski kraliçe kararını yaz sonunda verecek.

Nefise Karatay ile 4 yaşındaki kızına reklam teklifleri yağdı

NEFİSE KARATAY KİMDİR?

Nefise Karatay, 1976 Yılında Almanya'da doğdu. Babasının adı Orhan Karatay'dır. Aslen İstanbul'lu olan babası Çanakkale'nin Gökçeada İlçesi'ne bağlı Zeytinli Köyüne yerleşmiştir.1997 yılında Number One TV'de kendi hazırladığı bir müzik programı sundu. 1997 yılında İnterstar'ın düzenlediği yarışmada Türkiye Güzeli seçildi. Ardından profesyonel mankenlik kariyerine başladı.

Nefise Karatay ile 4 yaşındaki kızına reklam teklifleri yağdı

Nefise Karatay, 2009 yılında CNN TÜRK'te "Afiş" programını sundu. Şovmen Mehmet Ali Erbil'le uzun süre aşk yaşadı. Nefise Karatay, 15 temmuz 2012 tarihinde işadamı Yusuf Day ile Esma Sultan Yalısı'nda evlendi.

Nefise Karatay ile 4 yaşındaki kızına reklam teklifleri yağdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nefise Karatay Türkiye Karatay Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (17)

vatandaş:

kocasından boşansa 5 çocukla bile kabul ederim bu kadına aşıgım allah affetsin eşimi bile boşarım nefisem için

6
52
yanıtYanıtla
İLBİEA:

Hahaha ülen ya ne güydüm ama :D

yanıt1
yanıt0
yandaşş:

ayıp olmuyormu bey abi bu yazdıkların. . .

yanıt7
yanıt1
çiftetelli suriyeli:

törk arvadlar şahane.

2
36
yanıtYanıtla
Battal gazi:

Bir Daha Törk Yazdığını Görürsem Seni Ülkemden Pompalıyla kovalayacam

yanıt36
yanıt1
Hamza:

Bir lolipop parasını sizinkileri yapıyoruz biz de :D

yanıt4
yanıt14
Inhelez:

Midyata prince gideken evdeki tavuklar bulgur fiyatına......şahane pişiriliyor geçir kazı yanmasın

yanıt0
yanıt0
a:

bu kadın bile aldatıldı. Rabbim düzgün erkekle karşılaştırsın

17
0
yanıtYanıtla
Inhelez:

Tipe bakıp içindeki çirkinliği görmeyenlere duyurulur güzellik iç güzelliği ile uyumlu ise aynen dediğin gibi nice çirkin dediginiz insanlar var eşleri onları biran bile aldatmayı düşünmüyor çirkinlik içtedir tipe bakanın zaten içi de çirkindir

yanıt0
yanıt0
nnnn:

mehmet ali erbille anadan üryan sarmaş dolaş bir foto çektirmişler. şimdi neymiş anneymişde falanmış

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title