Haberler

Mustafa Sandal, Yeni Aşkını Sosyal Medya Hesabından İlan Etti

Güncelleme:

Adı bir çok isimle anılan Mustafa Sandal, kendisinden 20 yaş küçük aşkını sosyal medya hesabından ilan etti.

10 yıllık eşi Emina Jahovic'ten boşandıktan sonra adı bir çok isimle anılan Mustafa Sandal, mutluluğu kendisinden 20 yaş küçük Melis Sütşurup'ta buldu.

PAYLAŞTIĞI VİDEOYLA HAYRANLARINA DUYURDU

Mustafa Sandal'ın, kendisinden 20 yaş küçük Melis Sütşurup'la aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Sandal, çıkan bu iddiaları paylaştığı videoyla doğruladı.

Mustafa Sandal, Yeni Aşkını Sosyal Medyadan İlan Etti

AŞK İDDİALARI DOĞRU ÇIKTI

Şarkıcı Mustafa Sandal'ın bir butik sahibi olan ve kendisinden 20 yaş küçük Melis Sütşurup, ile aşk yaşadığı geçtiğimiz günlerde magazin basınında büyük bir yankı uyandırmıştı. Çıkan bu iddiaların ardından Sandal, ilk kez sosyal medya sayfasından sevgilisiyle birlikte olduğu anlara dair bir video yayınladı. Böyle Sandal, hakkında çıkan aşk iddialarını doğrulamış oldu.

Mustafa Sandal, Yeni Aşkını Sosyal Medyadan İlan Etti

"İLK SİZİNLE TANIŞTIRIYORUM"

Instagram hesabının hikaye bölümünden videosunu paylaşan Mustafa Sandal, paylaşımına "Söz verdiğim gibi ilk sizinle tanıştırıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Emina Jahovic Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (17)

ali bey:

bende zengin olsam aynı olurdum genci varken maturesi neden

7
5
yanıtYanıtla
aferin sanaaa:

yoksa çok küserdim barışamazdın bir daha aferin sana

10
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Kim bu hıyarto.

6
4
yanıtYanıtla
BUZZY:

eskiden kadın kocadan ayrılıp baba evine dönünce anneler, çıkma bakkala gitme yanlış anlaşılır modundaydı aynı komşuda cenaze olunca radyo açlmadığı sesli konuşulmadığı gibi gelenekti kimse öğretmezdi bunları 3-5 ay sonra kadın başka ellere adam başka ellere kucak açınca aklıma geldi birden o zaman siz birbrinizi hiç sevmemişssiniz mekanik bir ilişki varmış arada yoksa yılların muhabbeti çat diye bitermi hiç bir kırıntı yok ki hemen yeni sevgililr bide ilan etmeler çocoklardan utanmadan

8
2
yanıtYanıtla
Yusuf kara:

Sizin gibiler aşkın içine etmişler. Ne Aşkı gönül eğlendiriyor

10
0
yanıtYanıtla
ASABİ:

EVET SAYIN SEYİRCİLER MEMLEKETİMİZİN EN ÖNEMLİ MESELESİ YORUMA AÇILMIŞTIR BU ÇOK ÖNEMLİ KONU HAKKINDA YORUMLARINIZI BİZDEN ESİRGEMEYİN ÇÜNKÜ BUNDAN BAŞKA TARTIŞILACAK ÖNEMLİ KONU YOK.

9
0
yanıtYanıtla
Mustafa SkANDAL:

Bu karıdan da hayır gelmez sana buna bir klip çektirirsin şarkı söyler ünlü oldum deyip tekmeyi basar bu da benden demesi sanki duyacaksın da çok ta fifi.

6
3
yanıtYanıtla
BATTALGAZİ:

Sandal denen fani kokana oldun daha hala aşk ( zina ) derdinde lan bir tarafınızın kılı ağaracak hala rezillik peşinde bir kerede Allah deyinlan vallahi kurtulamazsınız hesaptan bırakın bu pis işleri

4
3
yanıtYanıtla
Ankaragüçlü:

Yşne boş kişilik ve boş haber

4
1
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Sizin Askiniz ve sevginiz batsin

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title