Haberler

Musa Eroğlu'na Meslek Hizmet Ödülü

Mersin'de Toros Rotary Kulübü, bu yıl Meslek Hizmet ödülünü ünlü halk ozanı Devlet Sanatçısı Musa Eroğlu'na verdi.

Mersin'de Toros Rotary Kulübü, bu yıl Meslek Hizmet ödülünü ünlü halk ozanı Devlet Sanatçısı Musa Eroğlu'na verdi.

Hilton Otel'deki ödül törenine Musa Eroğlu, Rotary 2430'uncu Bölge Dönem Guvarnörü Murat Öz, Mersin Rotary Kulübü Başkanı Taner Gürağaç, Toros Rotary Kulüp Başkanı Devrim Tuncer Doğan ile çok sayıda davetli katıldı. Kulüp Başkanı Devrim Tuncer Doğan, Rotary'nin bir meslek ve hizmet örgütü olduğunu belirterek, "Bugünde kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini yerine getirme onurunu yaşıyoruz. Musa Eroğlu meslek hayatınız boyunca yaptığınız çalışmalar ile hem meslektaşlarınıza hem de bizlere örnek oldunuz. Çalışmalarınızla meslekte yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını teşvik ediyor ve özellikle genç meslek sahiplerini yüreklendirerek onlarında yararlı çalışmalar yapması için önder oluyorsunuz. Toros Rotary Kulübü olarak iş ve meslek onurunuza gösterdiğiniz bu ışığı ve hizmet idealimizi yücelten bu katkınızı şükranla anıyor ve Rotary Meslek Hizmet Ödülü ile bu onuru gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz" dedi

Ardından da Rotary 2430'uncu Bölge Dönem Guvarnörü Murat Öz, Eroğlu'na ödülünü verdi. Ödülünü alan Eroğlu, "İnsanların zaman zaman kendi ruhunda kendini tatmin etmesi, kendi ruhu ile baş başa kalması gibi bir ortam oluşur. Buda elit ve milli insanların, meseleye derinden tabandan tavana bakması, geniş çaplı düşünen insanların işidir. Onun için bu ödüle nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum" diye konuştu.

Eroğlu, konuşmasının ardından bağlaması ile törene katılanlara mini bir konser verdi. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Gürağaç Hilton Mersin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title