Haberler

Gülmekten Kendini Yerlere Atan Merve Aydın Uzun Süre Toparlanamadı

Güncelleme:

Survivor'da anlat bakalım oyununda Turabi ile eş olan Merve Aydın oyun sonunda gülmekten kendini yerlere attı ve uzun süre kendine gelemedi.

Survivor'da anlat bakalım oyununda Turabi ile eş olan Merve Aydın oyun sonunda gülmekten kendini yerlere attı ve uzun süre kendine gelemedi.

ALP KIRŞAN TEŞEKKÜR ETTİ

Oyun sonrasında, yarışmacı Adem Kılıççı ile oyun performansını değerlendiren Merve Aydın, gülme krizine girerek yerlere yattı. Sunucu Alp Kırşan ise Merve'ye yaşattığı keyifli anlar için teşekkür etti.

Kaynak: Acunn.com / Magazin

Merve Aydın Turabi TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500

Yorumlar (8)

ISRAILLI:

tayt giyiyosan gitmeyeceksin oraya sana oy moy yok

12
8
yanıtYanıtla
isyan:

bu program bizim insanımızı özelliklere kadınları uyuşturan kendinden geçirip başka şeylere dikkatini odaklayamamasını sağlan bir ilizyon resmen acunnnn sende bir gün hesap vereceksin

7
3
yanıtYanıtla
uyanıklık diye birşey yoktur:

çok uyanık kadın, sorvivor 2018 yarışmasının her iki takımının oyuncularının içinde şuanda en başarısız olan oyuncusu olmasına rağmen, takımda yerini korumasını biliyor, son haftalarda hiç oyun kazanamıyor ama genede adada yerini koruşor,

7
1
yanıtYanıtla
Büşra:

Yaaa bana ne turabiyeden turrrrrrabiii :)

3
2
yanıtYanıtla
Dj:

Ya bir şey değil de artık merve sende bir istanbula dönsen hiç fena olmaz eski merve değilsin bu sene gelmen seni bitirdi. Sabriyenin bir tık üst durumunda kaldın

4
0
yanıtYanıtla
Büşra:

Yorum yapmiycam banane :)

3
0
yanıtYanıtla
alisanli cinare:

Anlat bakalim cok eylenceli

0
1
yanıtYanıtla
Survivorcu:

Bu ikili hırslı ve hiç anlaşamaz dediğim düşman yarışmacılar. . Merve''nin Turabi hakkında ki burun altı konuşmalarını asla unutmam ama bu gece unuttum çünkü çok güldüm. . . İyi ikili oldular, Ümit Karan gidince yarışmacılar kendilerine geldiler uzun bir aradan sonra anlat bakalım yarışmasını ünlüler takımı kazandı. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title