Haberler

Mazhar Alanson, konuk olduğu programda bardak sanatçısı gence tepki göstererek yayından çıkarttı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Mazhar Alanson, geçtiğimiz günlerde katıldığı programda bardakların üzerine resim çizen gençle aynı yayında olmasına tepki gösterdi. Alason'un genç sanatçıyı "Bardak tamam artık" diyerek yanından göndermesine sosyal medyadan tepki yağdı.

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson, radyocu Polat Labar'ın Gece Kafası isimli programına konuk oldu. Programda sohbet ettiği sırada yanına bardakların üzerine resim çizen bir genç gelen şarkıcı, "Nedir bu bardak mardak" diyerek tepki gösterdi.

"BU NE BÖYLE TIRIŞKADAN BİR ŞEY"

Bardakların üzerine resim çizerek dünyayı gezen genç sanatçı Berk Armağan, Mazhar Alanson'un konuk olduğu programa çıkarak çizimlerinden bahsetti. Yanına gelen Armağan'ın bardaklara resim çizdiğini gören Mazhar Alanson ise "Bu kadar zamanını niye böyle bir şey için harcıyor?" dedi. Berk Armağan'ın kendisi için de bir bardak yaptığını gören Alanson "Bu ne ya böyle tırışkadan bir şey. Acele yapmışsın" diyerek tepki gösterdi.

Mazhar Alanson, konuk olduğu programda bardak sanatçısı gence tepki göstererek yayından çıkarttı

YAYINDAN ÇIKARILDI

Armağan'ın yaptığı işi anlatmasıyla konuşmasına devam eden usta sanatçı, "Akıllı olan önüne gelen şansı değerlendirirmiş, Arif olan o işi kendi yaratırmış. Programda bardaklarla bir adamın ne işi var? Epey de reklamını yaptı artık tamam" dedi. Armağan'ın yaptığı bardakları masanın üzerinden toplayarak geri veren Alanson "Bardak tamam artık" dedi. Şarkıcının bu hamlesi sonrası yerinden kalkan Berk Armağan ise seyircilerin arasına geri döndü.

Mazhar Alanson, konuk olduğu programda bardak sanatçısı gence tepki göstererek yayından çıkarttı

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Mazhar Alanson'un genç sanatçıya davranış biçimi sosyal medya kullanıcılarını çileden çıkardı. Kısa sürede gündem olan görüntülerin ardından Alanson için "Başkalarına saygı duymayan bir sanatçı saygı beklememeli", "Adamı sadece aşağılamak için çağırmışlar", "Alanson'un yaptığı ego, kibir ve saygısızlık" ve "Mazhar abinin bittiği andır bu" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mazhar Alanson Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (84)

Bahar yildiz:

ADAM HAKLI..!YERDEN GOGE KADAR HAKLI..!ADAM YILLARIN SANATCISI,YANINDA SACMA SAPAN BIR IS YAPAN ADAM..!HICBIR ESPRISI OLMAYAN SACMA VE BOS BIR IS..!MAZHAR ALANSON VE KAGIT BARDAK..!GELDE KIZMA..!

42
66
yanıtYanıtla
Abdullah incirci:

Yillarin sanatcisi olabilir, ama kendisini yukseklerde gormek baskalarini alcaltmak Yillarin sanatcisina yakismaz

yanıt57
yanıt16
KARANFÎL KAFETERYA:

Bahar gel kafetaryamızada insanlık gör. Gel ücretsiz sucuk ve dondurma ikram edelim. Bize sosyallıktan bihaber, burnu havada kibirli sanatçı kılıklı insanları övme. Oldumu.

yanıt10
yanıt7
İKLİM:

YILLARIN SANATCISI İLE YAN YANA GETİRDİKLERİNİZE BAKIN ELBETTE TEPKİSİ HAKLI EGO FALAN DEMİŞSİNİZ AMA EGO İLE ALAKASI YOK EMEK ÇABA BİRİKİM İLE ALAKSI VAR TİKTOKCULARI YOUTUBE CULARI BAŞTACI EDEN SEVİYESİZLERİN BUNU ANLMAMASI GAYET NORMAL. . .

42
35
yanıtYanıtla
umit:

Yan yana gelmiş bir kere. Program bitince yapacak yapacağını yayın ekibine. Gelen kişi de aynı derecede sanatçıdır.

yanıt1
yanıt0
İsmail hakkı özdilek:

EGOYLA İLGİSİ YOK. SANATA YILLARINI ADAMIŞ BİR İNSANIN YANINA UYDURUK BİR ÇİZERİ ÇIKARTIRSANIZ TEPKİSİNDE HAKLI MAZHAR ALANSON

24
30
yanıtYanıtla
Mert:

Sanirim seninde asagilanmak hosuna gidiyor. O yuzden sana garip gelmemis davranisi.

yanıt0
yanıt0
FATİH:

Bardak ne ya başka sanat mı yok adam bardak çiziyor sanatçı yapıcı birşeylerle gel insanlara

14
21
yanıtYanıtla
Abdullah incirci:

Guzel kardesim, o Arkadas bardak sanatina ilgi gostermis, belki sizin ilgi alaniniz olmayabilir, bence nasil bir muzik sanatsa bardaga resim cizmekte bir sanattir, slm

yanıt2
yanıt2
KANUNİ:

SANA DA BİR ŞEY BEĞENDİREMİYORUZ BE FATİH !!!!

yanıt0
yanıt2
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title