Haberler

Kod Adı Kırlangıç... ASPAR VE EKİBİ BİLGİ PEŞİNDE!

Güncelleme:

Mahallede yaşanan birbirinden eğlenceli olaylar, çocukların renkli teknoloji dünyası, iyilik ve kötülüğün nefes kesen mücadelesini anlatan Kod Adı Kırlangıç, 2. bölümüyle 19 Kasım Pazar günü saat 17:45’de TRT 1’de

Mahallede kurdukları gizli teknoloji üssünde kendi dronlarını tasarlayan gençlerin hikayesini ekranlara taşıyan "Kod Adı Kırlangıç"ın, 19 Kasım Pazar günü saat 17: 45'te yayınlanacak olan ikinci bölümünde neler olacak:

Selim'in mahalleye taşındığını, Kırlangıç grubunu yarışa hazırlayacağını duyan Şirket, Aspar'a görev verir. Aspar, Selim ve Yiğit Efe'nin çalışmalarını takip edecek, proje hakkında bilgi toplayacak ve Şirket'e rapor edecektir.

Selim ekibe, projeye çalışmak için bir mekana ihtiyaçları olduğunu söyler. Çocuklar Selim'den habersiz mekan aramaya başlarlar. Ayşe, ekibe destek olmaya karar verir ve Yiğit Efe'nin anne babasından kalma ofisi yıllar sonra ilk defa açar. Bu sürpriz Selim ve Kırlangıç ekibine büyük motivasyon olur.

Aspar ise mahallenin çocuklarından Şahin ve Müge'yi yanına çekerek kendi ekibini kurar. Aspar ve ekibi Kırlangıç projesine dair bilgi toplayabilecek mi?

Ekibi yeni ofiste hangi sürprizler bekliyor? Mahalledeki yeni olaylar, çocukların proje heyecanı ve sürpriz gelişmeler, ikinci bölümde Kod Adı Kırlangıç'ta…

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

İyilik Aspar Trt Televizyon Dizi Teknoloji Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title