Haberler

Kalbimdeki Deniz 5.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! 5.Bölümde Neler Olacak?

Güncelleme:

Kalbimdeki Deniz 5.bölüm fragmanı yayınlandı. 5.bölüm fragmanında yumruklar konuşuyor! Kalbimdeki Deniz 4.bölümde ne oldu ve 5.bölümde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar.

Kalbimdeki Deniz 5.bölüm fragmanı yayınlandı. Kalbimdeki Deniz dizisi 5.bölümü ile, her cumartesi olduğu gibi yine 'zirve' hedefleniyor. Başrollerini Kutsi ve Özge Özberk'in paylaştığı Kalbimdeki Deniz dizisi yayınlandığı günden itibaren reyting sıralamasında en çok izlenen dizi oluyor. Peki 5.bölümde de bu başarısını koruyabilecek mi?

KALBİMDEKİ DENİZ 4.BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Deniz hamilelik haberiyle alt üst olmuştur. Bu konunun aile ve Mirat arasında kalmasını ister. Ece'den haberi alan Hülya, Alihan'ın bunu öğrenecek olursa Deniz'e geri dönmesinden korkar. Aynı korku Şebnem'i de sarar. Fikriye için ise dedikodu malzemesi çıkmıştır. Mirat'ı kıskanan Fikriye, Deniz'i diline dolayıp entrikaları ile yıldıracaktır.

KALBİMDEKİ DENİZ KONUSU NEDİR?

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz ile ona gerçek aşkı tattıracak ve hayat arkadaşı olacak Mirat'ın yolları büyük bir sürprizle kesişir.

DENİZ EVİ TERK EDECEK Mİ? MİRAT YUMRUKLARI İLE ÇÖZÜM BULACAK MI? FİKRİYE'NİN ÖFKESİ NELERE SEBEP OLACAK?

Kalbimdeki Deniz dizisi 5.bölümü, cumartesi günü saat 20.00'da Fox TV ekranlarında olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Özge Özberk Kutsi Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title