Haberler

Jennifer Lopez'den beklenen Türkiye mesajı geldi

Güncelleme:

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, sosyal medya hesabından konser verdiği Antalya ile ilgili bir video paylaşarak, "Türkiye Antalya'da güzel şov." ifadelerini kullandı.

Güzel şarkıcı Jennifer Lopez geçtiğimiz günlerde Antalya'da konser vermişti. Konser sonrası Türkiye ile ilgili sosyal medyasından bir şey yayınlamaması bazı takipçilerini kızdırmıştı. Lopez, Türkiye ile ilgili paylaşımını sosyal medya hesabından yayınladı.

"GÜZEL ŞOV"

Antalya konserinden kalçasının yarısının açıkta olduğu kıyafetiyle bir video yayınlayan Lopez, "Türkiye Antalya'da güzel şov." ifadelerini kullandı. Lopez'in cesur videosu kısa süre içerisinde bir milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Jennifer Lopez'den beklenen Türkiye paylaşımı geldi!

JENNİFER LOPEZ KİMDİR?

Jennifer Lynn López, 24 Temmuz 1969'da New York'un bir mahallesi olan Bronx'ta doğmuştur. Amerikalı aktrist, latin pop müzik şarkıcısı, moda tasarımcısı ve dansçıdır. J-Lo veya J.Lo ismi ile de bilinir. Porto Riko soyundan olması onun şov dünyasına girmesini kolaylaştırmıştı.Çünkü o dönemlerde Ricky Martin ve Enrique Iglesias'ın öncülük ettiği ve 90'ların sonlarına doğru başlayan Latin Pop müzik dalgası tüm dünyayı etkisi altına almıştı. Jennifer Lopez Latin müziğin kadın öncüsü olup Latin müziğin patlama yapmasını sağlamıştır. Tüm dünyada plakları 40 milyondan fazla satmıştır.

Jennifer Lopez'den beklenen Türkiye paylaşımı geldi!

16 yaşında ilk filmi olan "My Little Girl (Küçük Kızım)"de oynamadan önce sadece müzikal tiyatro oyunlarında yer almıştı. Televizyon dünyasına girişi ise 1990'da Fox TV'nin "Fly Girl" adlı yarışmasını kazanması ve bu sayede komedi dizisi "In Living Color (Yaşayan Renklerde)"de rol almaya hak elde etmesiyle başlar. Daha fazla TV işi ise oyunculuğunu "Second Chances (İkinci Şans)" ve "Hotel Malibu (Malibu Oteli)"nde göstermesiyle başlar.

Jennifer Lopez'den beklenen Türkiye paylaşımı geldi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jennifer Lopez Sosyal Medya Türkiye Haberler

500

Yorumlar (44)

Yorumsuz:

Millet ac susuz para bulamiyor ama böyle seylere gelince para buluyorlar

79
6
yanıtYanıtla
meraklı:

ya ne mal adamsın türkiye içinde 2 ayrı kesim var zenginler ve fakirler anlamadın mı hala teres

yanıt19
yanıt6
KAR:

Gidenler bir avuç azınlık parası olmayan gidebilir mi Allasen yapma arkadaş

yanıt19
yanıt1
hamza:

buralara para bulan millet degil kansiz simarik haramzadeler

yanıt15
yanıt0
püskül:

önce türk halki tepki veriyor sonra mejaji gonderiyor, , eee simdi anayin bizi türkleri kimse sevmiyor sade parayi alip gideler bizde bunlari iste boyle zengin ederiz, ,

57
2
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Püskül kardes aynen öyle

yanıt0
yanıt0
mesut:

7 bin tl ye ayakta izleyenler düşünsün. 300 bin verip locadakilere laf etmiyorum bak

53
0
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK__:

ALLAH''ıma şükürler olsun, nihayet beklenen uydular arası mesaj da Ülkeme ulaştı. Türkiye Antalya''da Güzel şov dedi. Ne mutlu bize. Bir önceki haberde de TÜRKİYE adına mesaj yazmadı diye sitem vardı. Umarım mutlu olmuşlardır. En ucuzu ayakta dinlemek ve karşılığı da 7000 TL olan konser bazı beyni mükemmel insanları eminim mutlu etmiştir. Şimdi diyecekler ki para bizim siz niye geriliyorsunuz, doğru para sizin de dilinden ve şarkısından bir şey anlamadığınız kokarca için bu para çok değil mi?

23
3
yanıtYanıtla
caykeyfi:

bu kadinin konserine bu parayi verenin ya akli yok yada haram parasi cok

24
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Amerikalılar ülkelerinde 100 dolara en önden seyrediyor hatta artık dinlemiyorlarmış bile. j. L ülkemize gelip yabancı hayranı zenginlerin, emekçi vatandaşların sırtından kazandıkları paraları aldı.. birde polisim eskortluğunda yoldu gitti.. neymiş sosyal medyadan hiç Bİşey dememiş. valla ondaki hava başkanda yok ne yazacak size. GELDİM YOLDUM GİTTİM.

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title