Haberler

Ispanak zehirlenmeleri Müjdat Gezen'in galasını da vurdu! Gösteriler iptal edildi

Tiyatrocu Müjdat Gezen'in İzmir ve İstanbul'da yapacağı tiyatro gösterileri ıspanak zehirlenmelerinden dolayı iptal edildiği açıklandı. İptal haberini sosyal medyadan duyuran gazeteci Uğur Dündar, "Önemli rollerden birinin oyuncusu ıspanaktan kliniğe kaldırılınca hepsi iptal oldu." dedi.

Son günlerde 149 kişiyi hastanelik eden ıspanak zehirlenmeleri tiyatrocu Müjdat Gezeni de vurdu.

Tiyatrocu Müjdat Gezen ve öğrencilerinin İzmir ve İstanbul'da, gazeteci Yılmaz Özdil'in Mustafa Kemal kitabının oyununu sahneye koyacakları tiyatro iptal oldu. İptal haberini sosyal medyadan duyuran Uğur Dündar, tüm etkinliklerin ıspanak zehirlenmesinden dolayı iptal edildiğini açıkladı. Dündar, önemli rollerden bir oyuncunun ıspanaktan kliniğe kaldırılmasından dolayı söz konusu etkinliklerin iptal edildiğini aktardı.

ISPANAK ZEHİRLENMESİNDEN DOLAYI PROGRAM İPTAL EDİLDİ

Uğur Dündar, sosyal medya hesabından, "FLAŞ! Usta tiyatrocu Müjdat Gezen ve öğrencileri,yarın İzmir-Karşıyaka'da,7-8 Kasım'da da İstanbul'da, değerli kardeşim Yılmaz Özdil'in muhteşem M.Kemal eserinin galalarını yapacaklardı. Ancak önemli rollerden birinin oyuncusu ıspanaktan kliniğe kaldırılınca hepsi iptal oldu!.." diye yazdı.

İşte Uğur Dündar'ın o paylaşımı:

Ispanak zehirlenmeleri Müjdat Gezen'in galasını da vurdu! Gösteriler iptal edildi

NE OLMUŞTU?

İstanbul'da 44 kişinin ıspanak yedikten sonra hastanelik olmasının yankıları sürürken bir zehirlenme vakası daha Tekirdağ'da yaşanmıştı. Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikada gece vardiyasında çıkan ıspanak yemeğinden yiyen 20 kişi mide bulantısı, baş dönmesi ve kusma şikayetiyle Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Bu haberlerden sonra zehirlenme vakalarının 149'a yükseldiği açıklandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müjdat Gezen Uğur Dündar İstanbul İzmir Haberler

500

Yorumlar (18)

tapuzmanı:

KIMSE GELMEYINCE ISPANAK DA BAHANE OLMUŞ :))

22
7
yanıtYanıtla
lkjh:

beceremediğin işini yapsan, sanata pek bulaşmasan

yanıt0
yanıt3
oflu 61:

vah vah çok üzüldüm tiyatronun iptal olmasına bende zaten koşarak gidecektim. lan kim gidiyorki zaten bunun tiyatrosuna

15
9
yanıtYanıtla
biletiks:

giden salak var malesef

yanıt1
yanıt0
DOĞRUCU DAVUT:

KÖTÜYE BİŞİ OLMAZ

11
10
yanıtYanıtla
HATAY:

Daha dün akşam ıspanaklı börek yedim miis gibiydi :)) Ispanak geçen hafta 6 tlydi bu hafta 2 tl. Diğer pahalı sebze ve meyvelerde de zehirleme vakası görülmez mi acaba :D

9
1
yanıtYanıtla
Serkan B.:

türk ispanak kardestir bizi ayiran kallestir

6
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Yil sonuna kadarda ispanak konusuruz. Ispanak nezamandan beri insan zehirlemis? Yine bi oyunlar dönüyor hayirlisi.

6
0
yanıtYanıtla
turan:

inşallah önümüzdeki günlerde başka sebze ve meyveleri de konuşuyor olmayız

5
0
yanıtYanıtla
halk:

devleti zorda koymak icin oyun olabilir sonu da yabanci ot olsa da bu kadar insan mi yabanci ot yedi belki hepsi degil de birileri tarla da yada sonra da bir sey atti yada tarla dan gelme ilac da olabilir yikama yerlerin de virus kapmis olabilir tv alip suya atiyorlar da su ne kadar temiz bir de o var eger hile ve ilac kullanma var ise yasak o zaman her insan icin ayri ceza verilmesi gerek ve zarar olan herkes onu dava edecek de bence depolama da yada su da yikanir iken de olabilir virus

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title