Haberler

Ilker Ayrık'la "Var Mısınız Yok Musunuz"da rap şöleni!

Güncelleme:

İlker Ayrık'la "Var Mısınız Yok Musunuz "un 14. bölümünde Anıl, rap şarkısı ile izleyicilere yine keyifli anlar yaşattı.

İlker Ayrık'la "Var Mısınız Yok Musunuz" ailesinin üyelerinden Anıl Kasarcı, yeni rap şarkısı ile stüdyoda bulunan herkese eğlenceli anlar yaşattı.

Yarışmacılar ve seyirciler şarkıya birlikte eşlik ederken, Anıl'a en büyük destek nişanlısı Ceren Deniz'den geldi. Özellikle şarkının Hamdi Bey ile ilgili olan bölümünde, Hamdi Bey hariç herkes çok eğlendi. İlker Ayrık, önümüzdeki haftalarda hazırlayacağı şiir ile daha iyi bir performans göstereceğini söyleyip Anıl'a meydan okudu…Sözünün eri İlker Ayrık; bakalım önümüzdeki günlerde "Var mısınız Yok musunuz" ailesine ve Anıl'a neler hazırlayacak?

İlker Ayrık "Var Mısınız Yok Musunuz" diyerek bu sezona da damgasını vuruyor!

Yeni ve farklı bir içeriğiyle ekrana gelen yarışma programında bu kez çiftler yarışıyor! "İlker Ayrık oyunları" da yarışmayı bambaşka bir eğlenceye taşıyor.

Muhteşem ödüller...

'Var Mısınız Yok Musunuz'da '500.000' TL para ödülünün yanı sıra araba ödülü de yer alıyor.

Dünya'nın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye ve Pervasız Yapım'ın ortak yapımcılığını üstlendiği yarışma, "Var Mısınız Yok Musunuz" cumartesi ve pazar akşamları 20.00'da Star'da.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Ceren Deniz İlker Ayrık Medya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title