Haberler

Hülya Avşar'dan Muhabirleri Şaşkına Uğratan Çıkış: Hamileyim

Güncelleme:

Magazin muhabirleriyle ayaküstü sohbet eden Hülya Avşar, "Hamileyim" deyince herkes şaşkına döndü. Avşar Kızı, daha sonra şaka yaptığını açıkladı.

Hülya Avşar önceki akşam Levent İntepe'yle Bebek'te görüntülendi. İkili Hülya Avşar'ın "Selfie" isimli filminin vizyon tarihini belirlemek için bir araya geldi.

"MÜJDE VAR MI?" SORUSUNA YANIT: HAMİLEYİM

Çıkışta magazin muhabirleriyle sohbet eden Avşar kızı şaşkına çeviren bir açıklamada bulundu. Bir muhabirin "Müjde var mı?" sorusuna "Hamileyim" cevabını verdi.

"DAHA BOMBARDIMANA BAŞLAMADIK"

Hülya Avşar sonrasında şaka yaptığını belirterek, "Toplantı yaptık, filmin vizyona çıkacağı tarihi konuştuk. Heyecanlıyız. Daha bombardımana başlamadık, başlayacağız. Nisan ayı içerisinde vizyona girmesini düşünüyorum ama tam tarih daha belli değil." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hülya Avşar İntepe Bebek Magazin Haberler

500

Yorumlar (44)

ASTA:

Espri yapmanın zeka gerektirdiğini bir kez daha kanıtladı.

30
0
yanıtYanıtla
Alper:

Su kadina da insan muamelesi yapiliyor ya cidden yazik. . tam cahil tasrali. . espiriye bak ne gulduk ne gulduk. toplumun ahlakini bozmak icin bunun kadar gayret gosteren yoktur. .

30
0
yanıtYanıtla
ATILLA TURK:

FILIMINI HDP LILER IZLER BEN IZLEMEM KENDINI BU MEMLEKETIN SEVDALISI OLAN IZLEMEZ CÜNKÜ ODA HENDEKCILERE BIR ZAMANLAR DESTEK VERENLERDENDI SAYESINDE MUHTESEM YUZYIL FINAL YAPTI BU MEMLEKETE HAINLIK YAPANLARA HIC BIR SEKILDE PRIM VERILMEMELIDIR

23
5
yanıtYanıtla
remzi:

atilla sen embesilmisin? kadının siyaset yönü yokki, tamam bende sevmem magazin kültürünü, cıvıklığı ama ne alaka?

yanıt2
yanıt5
ATILLA TURK:

REMZI SANA CEVAPTIRremsi ben embesil degilim ama sen cahilsin sanirim yada olaylari iyi analiz etmen sifir kendi agziiyla demedimi ben hhpye oyumu verdim diye ben hdp lim diye yoksa sen orasini kacirdinmi yazik birdaha idrak edemedin konularda yorum yapma emi

yanıt4
yanıt0
zıpkın:

ya tanjudandır yada ali şenden yada ibodandır yada eski gazinocular kralının oğlundandır kaşar seda bir bu iki geldikleri yer bar pavyon ilkokulu anca bitirmişler türkiyenin gündemine şöyle vede böyle getirilmişler bedel işte ne yapacaksın

23
3
yanıtYanıtla
kemal namlı:

BU GERİZEKALIYI HABER YAPAN GERİZEKALILARIN OLDUĞU ÜLKENİN ADIDIR TÜRKİYE. . . .

23
1
yanıtYanıtla
Melis:

Bu kadini oldum olasi sevmem.

18
6
yanıtYanıtla
mlk:

bu kadının mesleği yok ne ses ne espri kabiliyeti. e bırakın da böyle gündemde kalsın

24
0
yanıtYanıtla
Dilek:

Ne gereksiz bi kisiliksin sen ya!! Senin devrin cooktaan bittii !!!

23
0
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title