Haberler

Hande Erçel'in süper lüks villasının fiyatı dudak uçuklattı

Güncelleme:

Uzun süredir ev arayışında olan Hande Erçel, gönlüne göre bir yer buldu. Erçel'in satın aldığı iki katlı süper lüks cam villaya 10 milyon TL ödediği ortaya çıktı.

Birlikte yaşadığı sevgilisi Murat Dalkılıç'tan ayrıldıktan sonra ev arayışı içine giren oyuncu Hande Erçel, sonunda içine sinen bir yer buldu.

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALADI

Güzel oyuncu, 10 milyon TL'ye cam kaplama iki katlı villa satın aldı. Evinin dekorasyonu için bir mimarlık şirketiyle anlaşan Erçel, aynı zamanda firma ile gizlilik sözleşmesi de imzaladı. Anlaşma kapsamında Erçel'in evinin dekorasyonu hakkında hiçbir bilgiyi sızdırmayacak olan firma, aksi durumda oyuncunun ödediği tüm parayı iade edecek.

Hande Erçel'in süper lüks villasının fiyatı dudak uçuklattı

SERVETİNE SERVET KATIYOR

Aldığı evin fiyatıyla dudak uçuklatan Hande Erçel, geçtiğimiz ekim ayında bir giyim markasından 1,5 milyon TL, diş macunu markasından ise 2 milyon TL kazandı. Oyuncunun Sen Çal Kapımı dizisinden de bölüm başı 60 bin TL kazandığı öğrenildi.

Hande Erçel'in süper lüks villasının fiyatı dudak uçuklattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Dalkılıç Hande Erçel Haberler

500

Yorumlar (37)

XXXX:

bu dünyanın adaleti falan yok kendinizi kandırmayın

21
4
yanıtYanıtla
YOK:

Tanrılar da yok :)

yanıt2
yanıt7
MUKOLİ:

DOGRU SOYLUYOR TANRILAR YOK TEK BİR ALLAH VAR. . .

yanıt3
yanıt0
bazistasyonu:

insanların böyle basitçe zenginleştikleri bir dönem gelmedi, gelmeyecek. yazık. bilimle uğraşan , insanlığa hizmetle ömrünü harcayan niceleri yokluk içinde yaşadılar. şimdi bir yerini açan parayı topluyor. ilginç bir dönem. gelecekte de böyle reklam zenginliği olabilecek mi

23
1
yanıtYanıtla
tren istasyonu:

sen hiç merak etme. bu memlekette her şey mümkün.

yanıt4
yanıt0
hamdi:

millet açlıktan kırılıyor haber yapacak bumu kaldı birde resimlerini koyuyor aç insanlara yardım etsin bakalım

17
6
yanıtYanıtla
Alış buna:

Evet, böyle bir dünyada yaşıyoruz.

19
2
yanıtYanıtla
Niklaus:

Açlık derken? Kusura bakma arkadaşım ama piyasanın durumundan şikayet edenlerin cebinde en az 5 bin liralık telefon, en kötü 100 bin liralık araba var. . Açım diye kimse ağlamasın gerçekten aç olan varsada kafasını kullanamıyordur

7
13
yanıtYanıtla
SÜMSÜKLÜ:

Hırsızlık yapsın diyorsun yani.

yanıt0
yanıt0
:

Yanlış konuşuyorsunuz yani adil ve ahlaki birşey demiyorsunuz. Bazıları gelirinden büyük harcamalara giriyor. Gelirinden büyük şeyler yapmaya kalkıyor. İkinci olarak da nasıl birşey yapsın da zengin olsun. Onu da söyleyin aydınlanalım. İnsan alın teriyle kazanıp mal mülk sahibi olmalı.

yanıt0
yanıt0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title