Haberler

Hande Erçel'e Halka Dizisinin Yönetmeninden Destek!

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden ünlü oyuncu Hande Erçel'e, Halka dizisinin yönetmeni Volkan Kocatürk'ten destek geldi.

TRT 1'deki 'Halka' dizisinin yönetmeni Volkan Kocatürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla annesini kaybeden oyuncu Hande Erçel'e, destek verdi.

Hande Erçel'e Halka Dizisinin Yönetmeninden Destek!

"ONSUZ BU AKŞAM EKSİĞİZ"

Oyuncu Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel, geçen hafta kansere yenik düştü. Büyük üzüntü yaşayan oyuncu, eve kapandı. Yönetmen Volkan Kocatürk, Instagram hesabından Hande Erçel'le dizi setinde çekildiği fotoğrafı paylaşıp ''Yanındayız'' notunu düştü. Hande Erçel'in rol aldığı Halka dizisi geçen gün TRT'de yayınlanmıştı. Hep birlikte ilk bölümü izleyen ekip, ''Hande, genç yaşta bu acıyla yüzleşti. Onsuz bu akşam eksiğiz'' diyerek Erçel'e başsağlığı dilemişti.

Hande Erçel'e Halka Dizisinin Yönetmeninden Destek!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Volkan Kocatürk Sosyal Medya Hande Erçel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500

Yorumlar (6)

trigger:

kardeş ilk kez birisi Annesini kaybetmiyor , benim annem anne babasını tanıma fırsatını hiç elde edememişo yüzden her gün bu şekilde saçma sapan haber yapıp servis etmeyin başlarım handesine de annesine de

3
17
yanıtYanıtla
BEYİN YOK TRİGGER:

ANNE BABASINI TANIMAMIŞ OLMAK O İNSANIN HAYATINDAKİ KOCAMAN BİR BOŞLUK FAKAT GENÇ YAŞTA KANSERDEN VE TANIMIŞ OLUP BİR ÇOK ANI BİRİKTİREN İNSAN İÇİN ÖLÜM BOŞLUK DEĞİL ACIDIR. BÜYÜTÜLEN HİÇ BİRŞEY YOK. SEN FAZLA BÜYÜTMÜŞSÜN ANNENİ BU KÜÇÜK GELDİ . .

yanıt9
yanıt2
Marko Paşa:

İbret alan var mı yok. Ölüm bile reyting aracı yapılıyor. Yarın ölüm kapıya dayandığında sanatçı(!) olmanın anlamsız ızdırabını ve günahların ağırlığını şimdiden düşenemeyecek kadar yaşama ve para hırsı kuşatmış bunları.

6
2
yanıtYanıtla
siyahinic star:

siyah inic star asliece altay

0
0
yanıtYanıtla
siiyah inic star:

siyah inic star asliece altay

0
0
yanıtYanıtla
Bas sagligi:

Olüm bu girgiri şamatasi vesairesi olmaz.. Allah rahmet etsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title