Haberler

Hande Ataizi, Estetik Uğruna Saç Ektirdi

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Hande Ataizi ameliyat izlerini kapatmak için saç ektirdi.

Yüzünü çok sık gerdiren 42 yaşındaki Hande Ataizi, kulak üstü ve arkasındaki ameliyat izleri görünmesin diye saçlarını at kuyruğu yapamıyordu.

Bu durumdan rahatsız olan ünlü oyuncu sonunda çaresini buldu.

AMELİYAT İZİ OLAN YERLERE SAÇ EKTİRDİ

Ataizi, ufak bir operasyonla ameliyat izinin olduğu bölgelere saç ektirip bu sorundan kurtuldu.

Kaynak: Posta


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Ataizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500

Yorumlar (7)

yörük:

adam yaptırır, yaptırır sanki böbreğin i sattı, abes olan ne

11
0
yanıtYanıtla
As:

İyi gözükeceğini bilse kulak kepçelerini bile aldırır

8
2
yanıtYanıtla
MelikeMobil-ANDROID:

Kurban olayim hanecim benim.

5
3
yanıtYanıtla
çok mu kötü:

sanki çok kötü bişeymiş gibi haber yapıyosunuz ne var bundan saç ekemezler mi

1
0
yanıtYanıtla
tcMobil-ANDROID:

ne yapsa kurtarmaz .gideri yok

0
1
yanıtYanıtla
olsunMobil-ANDROID:

bence olsun guzel kadin kisinin ozel hayatindan bize ne ki hem

0
0
yanıtYanıtla
Asffg:

YÖRÜK ikileme var orda araya virgül konmaz .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title