Haberler

Hakim Boşamadı, Hande Subaşı Çıkışta Ağladı

Güncelleme:

2005 Miss Turkey birincisi Hande Subaşı 4 yıllık eşinden aralarındaki sorunları halledemedikleri için boşanamadı. Mahkeme çıkışı Subaşı'nın ağlaması dikkatlerden kaçmadı.

Manken Hande Subaşı ile 4 yıllık eşi Can Tursan'ın boşanma davasında hakim aralarındaki sorunları çözmeleri için çifte süre vererek duruşmayı erteledi.

ÜZGÜN HALLERİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

2005 Miss Turkey birincisi Hande Subaşı ile 4 yıllık eşi Can Tursan'ın boşanma davasının ilk duruşması görüldü. Adliye binasına birlikte gelen çiftin hayli üzgün olması dikkat çekti.

"HENÜZ ANLAŞMAYA VARMADIK"

Hakim, "Boşanmakta kararlı mısınız?" diye sorunca Subaşı ve eşi "Kararlıyız ancak henüz anlaşmaya varamadık" dedi. Bunun üzerine hakim, "Aranızdaki sorunları halledin, öyle gelin" diyerek duruşmayı erteledi.


ÇIKIŞTA AĞLADI

Mahkeme çıkışı Subaşı'nın ağlaması gözlerden kaçmadı. Aile Mahkemesi'ne başvuran Can Tursan, dilekçesinde eşi ile arasında duygu ve düşünce birliği sağlanamadığını, sevgi ve saygı bağının yok olduğunu belirtmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Subaşı Kadın Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

As:

Boşanmayı kimin istediği belli olmuş. Kız da eşi belki vazgeçer diye ağırdan alıyor

8
2
yanıtYanıtla
Bariş:

Seni istiyorum

0
3
yanıtYanıtla
Bariş:

col güzelsin senin

0
2
yanıtYanıtla
kaMobil-ANDROID:

kadin hakli para var guvence var tabi bosanir paran olmasa

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title