Haberler

Genç Kalmanın Yolları

Bir Kozmetik Firmasının Cilt Bakım Ürünlerini Tanıtan Tülin Şahin ve Didem Uzel: Her Zaman Genç Görünmek İçin 20'li Yaşlardan İtibaren Bakım Ürünleri Kullanmaya Başlayın!..

BİR KOZMETİK FİRMASININ CİLT BAKIM ÜRÜNLERİNİ TANITAN TÜLİN ŞAHİN VE DİDEM UZEL: HER ZAMAN GENÇ GÖRÜNMEK İÇİN 20'Lİ YAŞLARDAN İTİBAREN BAKIM ÜRÜNLERİ KULLANMAYA BAŞLAYIN!..

Tülin Şahin ve Didem Uzel önceki gün, bir kozmetik firmasının Metrocity Alışveriş Merkezi'nde düzenlediği tanıtıma katıldı. Firmanın cilt bakım ürünlerini kadınların üzerinde deneyen iki ünlü manken, cilt bakımının yaşı ve cinsiyeti olmadığını vurguladı.

ÖNLEM ALIN!

Nemlendirici krem kullanma yaşının 15'e düştüğünü belirten Tülin Şahin, 'Ben küçük yaşlarımdan beri cildime bakım uyguluyorum. Eğer insan 20'li yaşlarından itibaren cildine bakmaya başlarsa, 50 yaşına geldiğinde yaşlı biri gibi gözükmez' dedi.

KORKUM YOK

Estetik yaptırmayı düşünmediğini belirten Şahin'in aksine, ileride estetiğe sıcak bakabileceğini ifade eden Didem Uzel ise şöyle konuştu: 'Yaşlanmaktan hiç korkmuyorum. Ruh ve beden sağlığımızla birlikte, yediklerimize ve içtiklerimize de dikkat ettiğimiz taktirde sağlıklı ve güzel yaşlanacağımızı düşünüyorum.'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title