Haberler

Gamze Özçelik'ten olası sınır ötesi operasyon öncesi Mehmetçik'e destek!

Güncelleme:

Oyunculuğu bıraktıktan sonra tesettüre giren ve yardım yardım faaliyetleriyle adından söz ettiren Gamze Özçelik, Fırat'ın doğusuna yönelik operasyon öncesi Mehmetçik'e başarılar diledi.

Türkiye, Suriye'nin doğusuna yönelik harekat çalışmalarında sona geldi. Operasyon için hazırlıklarını tamamlayan TSK, sadece 'Ateş' emrini bekliyor. Olası harekat sosyal medyada da geniş yankı bulmasının ardından eski manken ve oyuncu Gamze Özçelik'ten operasyona katılan Mehmetçik'e destek paylaşımı geldi.

"ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN"

Kurduğu yardım derneğiyle sadece Türkiye değil dünyadaki ihtiyaç sahiplerinin imdadına koşan Gamze Özçelik, Twitter hesabından "Allah yar ve yardımcımız olsun. Dava Hak ise, sonuç muhakkak şahadettir" paylaşımını yaptı. Özçelik'in paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Gamze Özçelik'ten olası sınır ötesi operasyon öncesi Mehmetçik'e destek!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gamze Özçelik Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (57)

Erol Mehmet YIldız:

Bu operasyonu desteklemeyen vatan hainidir namerttir.

28
29
yanıtYanıtla
AHMET:

NAMERT SEN VE ECDADINDIR.

yanıt6
yanıt0
umarız kansız çözülür kandan beslenen...:

daha diplomasi var öküz; ayrıca benim izin verdiğim yere kadar gir demiş, insanlık düşmanları!

yanıt9
yanıt0
Bir Zamanlar Anadolu:

Operasyonu ve Mehmetçiği destekliyoruz, siyasi istikbaliniz için yaptığınız şovları desteklemiyoruz davaro! Ordaki örgüt nasıl ve kimlerin vasıtasıyla,hatalarıyla oraya yerleşti, bir araştırsan!

yanıt7
yanıt3
yasif:

desteklemeyen sözde atatürkçü chp lilerdir. . .

yanıt3
yanıt8
onlara yaretmezler oda ayrı konu:

insanın ölmesini, sakat, kimsesiz , yersiz , yurtsuz aç ve sefil kalmasını ve bizden toplanan vergilerle selefilere yurt inşa edilmesinin nesini savunalım lan uyuz?

yanıt6
yanıt1
Er:

Beğenmeyen de vatan hainidir

yanıt1
yanıt5
6S Lİ:

Ulan bende kapanacağım para bu işte

10
18
yanıtYanıtla
ay carmela dinleyen dostlara selam olsun:

evet koyun kardeşlerim, ampul ve cihatçılar daha bir yirmi yıl daha memlekete çökme şansı buldular, amerikan projesine hoş geldiniz ; hepimize hayırlı olsun!

16
7
yanıtYanıtla
cosmos:

aman çok iş olmuş reklam amaçlı kullanıyor o zaman kendi erkek kardeşini göndoersene

12
9
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title